Boldog vagyok, ha a közönséget boldognak látom – Dóczi József interjú!

Sikeresen zárult az idei nyárnyitó JUST FOR YOU party. Szerkesztőségünk tagjának volt, szerencséje jelen lenni az eseményen, így személyesen kérdezhettük meg Dóczi József Urat a Just 4 you szervezőjét -megálmodóját, aki boldogan adott interjút nekünk. De előtte egy pici körkép az estéről, ahogyan azt szerkesztőségünk látta:

Az este Budapest egyik nívós szórakozóhelyén került megrendezésre az Up The clubba.  Kiváló fogadtatás fogadott bennünket, minden a helyén volt, tökéletesen felépített jól szervezett csapatmunka látszódott.  Niki Riviera warm Up szettje tökéletesen beindította a szórakozásra váró fiatalokat. Az este éjfél tájt, egy új szintre került amikor, a DJ pult mögött Oliver-D és Jack Derek Back2Back szettje következett párosulva az exkluzív robot show-al. Teljesen lenyűgözte a fiatalságot, tudták, hogy merre tartanak, merre vigyék el az estét. Hajnali kettő körül újabb három nagysikerű lemezlovas Magonyi L, Steve Judge, Bricklake fokozza az estét, ekkor már a fiatalságon érződik, hogy teljes egészében boldogok. Egy szóval jól felépített estén lehettünk jelen, minden igazi precizitást mutatott egészen a biztonsági szolgálattól a lemezlovasokig, és természetesen a közönségig.

10492554_608835109214433_2706129603601003620_n

Üdvözlöm Uram!

Picit kanyarodjunk vissza a gyökerekhez. Miért pont Just 4 You, honnan jött a név? Honnan született az ötlet, hogy csinálni kellene egy nagyszabású party sorozatot a fővárosban?

Üdvözlöm a kedves olvasókat!

Nos, a névválasztásban nagy szerepe volt, hogy frappáns, jól megjegyezhető, könnyen kimondható nevet adjunk a sorozatnak,ami bekúszik a fülébe és nem engedi el az ember, nem utolsó sorban utaljon arra az elképzelésre, amit megvalósítani szerettünk volna, hogy mi és a közönség meg találjuk egymást és azt az érzést sugallni minden bulinkon, hogy JustForYou, (csak neked)

Az ötlet már nagyon régi, de csak 2013 év végén jött el az idő, hogy a már meglevő ötletek, gondolatok úgymond színpadra kerüljenek és innen indult minden pár lelkes szervező társsal és a mai napig rezidenskén dolgozó 3 Dj-vel, név szerint Niki Riviera, Jack Derek, Oliver D, személyében.

 

Valljuk be őszintén, hatalmas kockázatott vállalt, hiszen az utóbbi nyárindító party Budapest egyik nívós szórakozóhelyén az UP The Clubba került megrendezésre. Két féleképen sülhetett volna el az este: Vagy sikerül vagy bukik a dolog, az előző történt a buli fantasztikus estét zárt. Fel volt erre készülve? Hogyan értékeli az estét?

Igen, kockázat mindenben így ebben az esetben is megvolt, bár itt gyorsan cáfolnám is magam, hiszen az első két buli után már mindenképpen jelentkezett egy olyan igény a party sorozat szervezői felé, hogy egy nívósabb helyre szervezzük, ami a fiatalok között ismertebb, divatosabb, mint az első kettő helyszín, ahol még csak ismerkedtek a fiatalok a JustForYou érzéssel, bulikkal. Sok-sok fiatallal tartom napi szinten a kapcsolatot és érdekel minden ötletük, gondolatuk, amit adott esetben be tudok építeni a sorozatba.

Tehát visszatérve a rizikóra a hely adott volt a várakozás pedig nagy, ezért azt mondanám, végig biztos voltam a sikerben, max volt egy kis drukk bennem, hogy minden úgy működjön, ahogy az ki lett gondolva.

Az estét ezek tükrében, nagyon pozitívra értékelném, hozta azt a szintet, színvonalat, amit mi magunk is vártunk és főleg a saját közönségünk tőlünk, felállítottunk egy mércét, amire azt mondhatjuk megléptünk, ismét egy fokozatot, mert ugye kihagyni lépcsőfokokat nem ildomos, túl nagyot lehet esni, ha megbotlunk.

A színvonalas estére garancia volt nekünk, maga a klub (UP), valamint a vendég fellépők és a profi hozzáállásuk, Bricklake, Magonyi Laci, Steve Judge, Steel Man személyében.

 

Nagyon nehéz manapság a konkurenciával együtt működni a szórakoztató iparban, mi az, ami motiválja és erőt ad önnek a folytatáshoz?

Roppant nehéz valóban ezt el kell, hogy mondjam, hiszen nagyon sok party sorozat van a piacon és nagyon magas színvonalon csinálják azt, amit csinálnak, de, hogy még is mi motivál?

Amikor egy teltházas bulin végig pillantok a tömegen és látom azt a sok boldog arcot, akik élvezik a bulit és önfeledten szórakoznak, na, az minden pénzt megér, ilyenkor elfelejtődik az a sok munka, amit beletesz az ember és csak azt érzi, igen megérte.

Szépen felépítet este volt, jól szervezést és a minőségre való törekedést tükrözte. Kinek az ötlete volt az exkluzív robot show?

Köszönjük az elismerő szavakat és örülünk, ha így jött le.

Nos, a robot vagy is Steel Man, személyes ötletem, gondolatom volt, mert a vendég DJ-k mellé még szerettem volna egy kiegészítő show-t is, ami emeli a színvonalat és látványban egy picit-mástad, mint egy DJ.

Nagyon jól fogadták a fiatalok és a jövőben tervezem ismételten a közös munkát vele.

Mi alapján választja, választotta ki a fellépő lemezlovasokat?

Min korábban elmondtam sok fiatallal személyesen tartom a kapcsolatot és így némi rálátást kapok pl. olyan dolgokra is, hogy kit szeretnének a pultban látni, kinek a zenéjére táncolnának szívesen, tehát meghallgatom a gondolatok, de természetesen meg van a saját koncepció mindenre személyre, stílusralebontva, ami alapján kialakul a végleges line up egy adott bulira.

Beszéljünk picit a jövőről. Mik a jövőbeli tervek? Lehet-e tudni valamit a folytatásról?

Tervek mindig vannak, sőt egyre nagyobbak a megvalósításuk pedig egyre több és több munkát igényelnek, de az benne a szép, hogy amikor megvalósul óriási élményt ad. Egyelőre halad a megkezdett úton a J4Y csapata újabb és újabb ötletekkel. Csak azt tudom a kedves olvasóknak mondani, mindig kísérjék figyelemmel a J4Y oldalán a csapat munkáját és időben értesülnek minden buliról, újdonságról, változásról, stb.

Köszönjük szépen a válaszait és szerkesztőségünk meghívását az estére. Sok sikert kívánunk önnek a jövőben.

Nagyon szépen köszönjük és a J4Y csapata üdvözli az olvasókat.

10449893_608835635881047_6602861927051006903_n