Jay Lumen a legendás Space Ibiza sztárvendége volt!

Jay Lumen az ibizai Space egyik headlinere volt szombaton. A spanyol bulisziget mai napig legjelentősebb és legpatinásabb klubja, teltházzal és óriási hangulattal fogadta Jay-t, aki egy fergeteges szettel varázsolta el a közönséget. Mindemellett arra is sikerült időt szakítania, hogy meglepetés vendégeként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát, ahol 1 órában válaszolt a nemzetközi DJ versenyző palánták záporozó kérdéseire és egy rövid interjút is adott a verseny jelentőségéről.

Már megszokhattuk, hogy Jay Lumen legendás városokban, klubokban, helyszíneken fordul meg, hogy szettjeivel rendre felpezsdítse a közönséget. Ez alkalommal egy olyan klub látta vendégül, mely 1989 óta tehát immár 25 éve a parti közönség zarándokhelye. Jay Lumen a Space Ibiza sztárvendége volt egy fergeteges másfél órás szett erejéig.

Jay a nagyteremben (main room) táncoltatta meg a publikumot, ahol felejthetetlen hangulatot teremtett az El Row Ibiza és a Kehakuma nevével fémjelzett esten.
Ez évben a szombatokat ugyanis ez a két team szervezi a Space számára Ibizán és úgy tűnik, hogy ez idáig óriási sikerrel, hiszen a klub teljes teltház mellett élhette meg ezt az estét is, ami több ezer embert jelent.
A Space, El Row + Kehakuma szombatjain egyébként idén olyan nevek kapnak még helyet, mint például Tiga, Seth Troxler, Hot Since 82, Anja Schneider, Sasha Carassi, Fritz Kalkbrenner, csak hogy néhány nevet említsünk.

Jay Lumen tehát elvarázsolta a Space Ibiza közönségét, de ezzel nem érte be a szigeten töltött hétvégéje során.
Néhány óra alvás után ugyanis időt szakított arra is, hogy meglepetésként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát és 1 órában válaszoljon a versenyző DJ jelöltek számtalan kérdésére egy kötetlen beszélgetés keretében.

Jay_Burn_Residency_Ibiza2014_2

Jay Lumen megjelenése a táborban olyannyira meglepetés volt a döntős versenyzők számára, hogy a szervezők bejelentését először a legtöbb versenyző el sem akarta, vagy merte hinni egészen addig, amíg Jay személyesen meg nem jelent a hotel tetőteraszán.
Ebben a pillanatban viszont már csodáló tekintetek és taps fogadta.
A kötetlen beszélgetés, melyet a Burn TV stábja is végigkísért, elsősorban arra irányult, hogy az országonkénti nyertesként a nemzetközi döntőbe jutott mezőny információkat kaphasson egy autentikus, az DJ “szakmában” világszerte már-már sztárrá avanzsálódott előadóművésztől.
A kamera tulajdonképpen még nem is forgott, de a DJ palánták máris bombázni kezdték Jay-t a kérdéseikkel, így a tervezett 1 óra perceknek tűnve repült el.
Jay végül még adott egy pár perces interjút a Burn TV stábjának, melyben a verseny jelentőségét is méltatta, majd betartva igen szoros napi programját már indult is a reptérre, elbúcsúzva a versenyzőktől.

Jay Lumen tehát fantasztikus bulit prezentált az ibizai Space falai között és emellett tanácsaival segített a Burn Residency DJ
jelöltjeinek is, hogy megvalósíthassák álmaikat, ahogy ezt ő is megteszi a sajátjaival nap, mint nap…