Dj Lennard & Gabriel B – Freedom

Gaberel B & Dj Lennarad.

DJ Lennard a szegedi egyetemi bulikon vált ismerté, majd innen nőtte ki magát az egyik legkeresettebb vidéki lemezlovassá. Nevéhez fűződik az ország szerte ismerté vált szegedi TESIS BULI, és Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő online rádiójának, az All In PartyRadio-nak vezető műsora a Stupid Show is. Dj szettjei a dinamizmusról, tudatosságról, stílusok kavalkádjáról és közösnégorientált hozzáállásáról szólnak.

Gabriel B 10 éve dolgozik nem csak mint DJ hanem mint producer is. Szerzeményei között olyan slágerek kerültek már ki, mint a DJ Wallas-al közösen készített Melody, vagy a Bozsek Márk hangjával jegyzett Vision. Remixelt többek között az Ocho Machonak, Boginak vagy épp Tocadisconak vagy a svéd Alex Pricenak. Mint dj, aki évek óta rezidenskedik is, az egyik legsokoldalúbb lemezlovasként tartják számon.

Kettejük első közös munkája egy igazi nyári lazulós dal a Freedom, amivel a srácok egy igazi nyári bulizós dalt akartak összehozni, ami jó akár egy kerti sütögetés mellé, akár a medence partjára, akár egy igazi szabadtéri fesztiválra. A dal már megjelenése pillanatában óriási érdeklődés övezi, és nagyon sok dj táskájában már ott lapul, és hétről hétre válik a közönség kedvencévé. A rádiókra is gondolva a fiúk nem csak angolul de magyarul is elkészítették a dalt, hogy mindenki a kedvére játszhassa azt.

Youtube: