Nicole Scherzinger – “Your Love” – új kislemez + új album ősszel!

Nicole Scherzinger - Your Love CD borító - Cover.

NICOLE SCHERZINGER VISSZATÉRT A “YOUR LOVE”-VAL

Már elérhető minden digitális zeneszolgáltatónál.

Dalszöveges video:

 

A globális szupersztár Nicole Scherzinger visszatért új kislemezdalával, a fülbemászó “Your Love”-val, mely már elérhető minden digitalis zenei platformon.

A “Your Love” az első kiadvány, amióta Nicole a Sony Music-kal az egész világra kiterjedő szerződést kötött ez év elején. A kislemez és a hamarosan érkező új album – mely ősszel fog megjelenni – Nicole és a #1 dalszerző/producer The Dream és Tricky közötti  együttműködés gyümölcse, akik már olyan előadókkal is dolgoztak, mint Beyoncé, Kanye West, Katy Perry, Jay Z és Rihanna.

“The Dream és Tricky kívül-belül ismer már engem, olyanok számomra, mintha családtagok lennének.” – mondta Nicole az együttműködésről. “Az egész albumot úgy kellett megcsinálnom, hogy csak mi hárman veszünk részt benne. A karrierem során most először érzem úgy, hogy ez az album én vagyok, valódi. Nagyon személyes ez az album számomra. Azt tükrözi, hogy milyen nő vagyok, hogy milyen nő nem vagyok és milyen nő szeretnék lenni.”

Ez a kislemez az első kiadvány azóta, hogy Nicole elhagyta két egymás utáni évad megnyerése után a brit X Factort, mint mentor. Amellett, hogy győztes mentor volt, a nézők legnagyobb kedvencévé is vált.

Nicole generációjának egyik legtehetségesebb énekesnője. Megerőltetés nélkül tud váltani zenei műfajok és kultúrák között. Ennek köszönhetően az elmúlt években Nicole együtt dolgozhatott különféle művészekkel  Andrew Lloyd Webbertől Snoop Doggig és A.R Rahmantól Steven Tylerig.

Amióta Nicole elindította karrierjét a PCD-ben 2005-ben több mint 30 millió albumot és kislemezt adott el, és a legnagyobb arénákban lépett fel világszerte.

 

www.nicolescherzingerofficial.com

@nicolescherzy