Sixtyfest körkép – Saby Davis interjú

2011. nyarán a Mistique Party csapata és Hatvan város zenei életében meghatározó szerepet betöltő Dj Soma egy merész ötletre vállalkozott. A gondolatokat aztán tettek követték, így született meg a SixtyFest, amely az elmúlt két évben egyre nagyobb sikereket ért el!
2012-ben három alkalommal került megrendezésre a Festival, amely nagy sikernek örvend Hatvan és környéke partizó fiataljai körében!
A szervezők célja, hogy felvonultassa a nagyérdemű közönség előtt a magyar dj szakma élvonalát, és igazi fesztivál party hangulatot varázsoljon a rendezvényeken megforduló fiatalok számára! 2014-ben is tovább folytatódik a party, a legutóbbi jubileumi party 2014.06.08.-án került megrendezésre, melynek egyik gyökeres lemezlovasa Saby Davis volt. Megkérdeztük, hogyan éli meg egy ekkora szabású party fellépését.

Üdvözöllek Saby!

Elég régóta tevékenykedsz már lemezlovas és a produceri életben, mi volt a pályafutásod során az, amiire a legbüszkébb vagy?

        Legelőször  2008-ban elég kevés tapasztalattal sikerült megnyernem egy dj versenyt a BPM tehetségkutató versenyét ,ami elindította a lemezlovas pályámat, a versenynek köszönhetően sok fellépést kaptam klubokban és rádiókban is. Amire eddig a legbüszkébb lehetek jelen pillanatban  a Return Of The Saw című dalom, ami már youtube-on átlépte a 280.000 ezres nézettséget és több hazai rádió is rotációban a műsorára tűzte!

Ahogyan írtuk is szinte gyökeres tagja vagy a SixtyFest-nek. Mennyire jelent ez kihívást,    elismerést a számodra, hogy egy ekkora szabású rendezvényen léphetsz fel?

       Nagyon nagyon örülök, hogy felléphetek, lehetőséget kapok egy ilyen színvonalas fesztiválon, ami ekkora közönséget vonz. Természetesen minden fellépés egy kihívás de mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból, hogy én is és a közönség is nagyon jól érezze magát.

Így a Jubileumi bulin is túl, el lehet azt mondani, hogy a sorozat meghozta a tőle elvárt eredményt?

      Ahogy a szervezőktől hallottam a rendezvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Párszor  már ellátogattam a  Sixtyfestre úgy is mint vendég és úgy is, mint dj. Nekem mind nagyon tetszett , de talán most a Jubileumi buli volt a legjobb!

Véleményed szerint, mitől lesz jó egy lemezlovas, producer? Miben rejlik a sikered titka?

       A produceri dolgokban szerintem az egyik legfontosabb, hogy ki kell alakítani egy sajátos hangzást, stílust, ami engem tükröz. Lényeges,  hogy  ne túl komplikált legyen a dallam és az embereknek egyből a „fülébe másszon”! Dögös és könnyen megjegyezhető! :). A lemezlovasoknál nagyon fontos, hogy a dj kommunikáljon a közönséggel! Folyamatosan tartani kell velük a kapcsolatot szett közben is.

Eléggé szép sikereket érsz el a zenei pályán, szinte mindenhonnan pozitív visszajelzés érkezik felőled. a legnagyobb rádiók is játsszák már a zenéidet. Mennyire jelent ez számodra elismerést? Mitől lesz egy zene igazán jó?

          Minden pozitív visszajelzésnek nagyon örülök. Elismerést az jelenti, ha a közönség eljön a bulimra és onnan megelégedve távozik. Azt, hogy egy zene mitől lesz igazán jó, talán senki sem tudja!:-)        

Van –e valami terved, célod zenei pályán közeljövőben?

Természetesen van,  a nyáron fog megjelenni egy szerzői albumom 10 dallal az Audio Bitch Recordsnál. Most ezen dolgozunk gőzerővel. Saját dalok mellet több közös szerzemény is felcsendül majd például Tomy Montanaval, vagy Dj Gubával.

 Itt a nyár, lesz-e valamilyen nagyszabású fellépésed az idei nyáron?

               Igen lesz. Június 20.-án3 napos turnéra indulok  Lengyelországba! Ezt már nagyon várom, mivel az első külföldi fellépésem lesz!Aa nyáron hallható leszek több fesztiválon is, például Gergelyiugornyán a  FaceFest-en, Szécsényben a NOEF-en! Ezeken kívül pedig egyre több klubban is játszom már az idén nyáron! 🙂

Köszönjük, hogy válaszoltál és sok sikert kívánunk neked!

10362624_319010571597524_6115736932179357905_n