Töltsd velünk az idei nyarat – Éden Beach, Szelidi-tó!

A Szelidi tópart közvetlen közelében elhelyezkedő Éden Beach a nyári szezon közkedvelt szórakoztató centruma.  A 2013-ban teljes felújításon átesett építmény mindenben megfelel a modern nyári szórakozási lehetőségeknek. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást. Napközben homokos strand, hűsítő koktélok, fröccsök, ízletes ételek, gyönyörű és közvetlen kiszolgálás és jó hangulat vár minden idelátogatót. Lehetőség van fociközvetítések és a Forma1 megtekintésére is, így a hétvégéket sem kell a lakásban tölteni. Este fergeteges hangulattal, egyedülálló fény és hangtechnikával ismert fellépőkkel és sztar djkkel fokozzuk a hangulatot a nagyközönség számára. Szórakozóhelyünkön több helység is üzemel, így lehetőségünk van több zenei stílus reprezentálására egy estén belül.
Célunk, hogy mindenki számára megteremtsük azt a környezetet ahol kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, nyugodt és exclusive körülmények között átadhatja magát az önfeledt szórakozásnak. Az inteligens szakképzett személyzet segít mindenkinek hogy semmiben sem szenvedjen hiányt. Az aktuális információkat party ajánlókat és programajánlókat folyamatosan nyomon követhetik az Éden Beach honlapján: www.edenbeach.hu – címen és az Éden Beach Facebook oldalán: www.facebook.com/edenbeachszelidito.
Júniustól a hét minden napján várjuk kedves vendégeinket.
Rendezvények megrendezéséhez és lebonyolításához, valamint programszervezés ügyében kérem keressenek minket a feltüntetett elérhetőségeinken.
10466752_738631969492786_1333847219_n
Szolgáltatások:
Nagy,őrzött Parkoló, parkoló őr és biztonsági szolgálat garantálja a felhőtlen szórakozást.
Koktél és fröccs bár, ebéd, vacsora lehetőség, jeges és forró italok, buli!!
Csoportokat is fogadunk!
Cím: 6328 Dunapataj Szelidi-tó Tópart u. 26.
Telefon: 06 70 5325182
Weboldal:  www.edenbeach.hu