Legnagyobb motivációm a közönség – Oliver-D interjú!

Folytatódik, bemutatkozik rovatunk, ezen a héten egy olyan lemezlovast veszünk nagyító alá, aki fiatal kora ellenére kimagaslóan tevékenykedik a szakmában valamint a JUST FOR YOU party sorozat egyik megálmodója volt. Egy olyan fiatalember, aki vallja, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Beszélgető partnerünk ezúttal Oliver – D volt.

 

Üdvözöllek Oliver!

Mesélj nekünk picit arról, hogyan kerültél kapcsolatban a zenéléssel, a Dj szakmával?

Üdvözöllek, és Üdvözlök Minden Kedves olvasót!

Ez a dolog még 9 éves koromig nyúlik vissza, amikor Édesapám hatására, azaz az ő kezei alatt kezdtem el megismerkedni az akkori zene stílussal, amit nekem akkoriban Sterbinszky Karcsi mixei nyújtottak, ebben az időben szinte nap, mint nap az ő Live Mixeit hallgattam.

Ekkor még a labdarúgás is befolyásolt, párhuzamosan sportoltam és kezdtem el megismerkedni a szakmával egy számítógépes dj szoftveren keresztül, amit hamar felváltottak az igazi lejátszók és a keverők.

Naponta rengeteg időmet lekötötte a gyakorlás, hogy össze tudjam keverni a két zenét illetve, hogy tudjak csinálni saját mixeket.

Ennek végeredménye, hogy a sport abba maradt ezt pedig lecserélte a mindennapi zenélés/gyakorlás a fortélyok elsajátítása.

 

 Fiatal korod ellenére elég jól megállod a helyed a szakmában, miben rejlik a titkod? Mitől lesz szerinted valaki sikeres lemezlovas?

 

Nincs itt titok, egyszerűen ez jön belülről, jön az érzés jön a bizsergés, ahogy meghallom, a zenét rengeteg dolog, érzés beindul a fejemben és ezeket az érzéseket megpróbálom átadni a közönségnek is, szinte egész héten várom, hogy hétvégén boldog önfeledt arcokat lássak a pultból, akik az általam játszott zenékre lesznek boldogok és ez nagyon nagy motivációval hat rám.

 

Hogy mitől lesz valaki sikeres lemezlovas? Véleményem szerint, ami a legfontosabb az a szakma iránti alázat és a zene és a közönség szeretete, és ami nálam fontos volt, és mai napig is az, a sok gyakorlás. Itt azért egy apró dolgot megemlítenék, mégpedig a szerencsét, mert sokszor nem elég, hogy tehetséges vagy, ha nem tudod megmutatni jókor jó helyen mit is tudsz, ki is vagy.

 Mi az, amire a legbüszkébb vagy a karriered folyamán?

 Ahogy említetted, még roppant fiatal vagyok, de büszkeséggel tölt el, hogy korábban is és most is Rezidensként dolgozhattam/dolgozhatok és az elmúlt években jó néhány élvonalbeli dj-vel felléphettem. Saját szerzeményeimen keresztül pedig dolgozhattam a Dragmatic-al, Bahlzack-al, Caldenis-el, DaBool-al, Johnnie Pappa-val, Jack Derek-el, Chris Davies-el is.

 Beszélj nekünk egy picit a Just For You party sorozatról! Honnan jött az ötlet? Mi a célotok a sorozattal?

Az ötlet régi, a megvalósítás új. A gerince, a baráti társaság már korábban is meg volt ehhez.

Niki Riviera és Jack Derek személye is kézen fekvő volt majd erről beszélve gyúrtuk J4Y-ra!

Gyakorlatilag a többi party sorozathoz hasonlóan a célunk, hogy a mai zenei irányzatnak megfelelően minél színvonalasabban, színesebben, igényesebben tálaljuk a fiatalok elé.

Már most elmondhatom, hogy a harmadik bulira készülve rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, sok-sok kapcsolatra tettünk szert, és ha csak a Crew Tagjainkat nézem egy igazi kis család alakult ki, akik a háttérben mind a party sorozatért dolgoznak.

 Mik a terveid a közeljövőben?

Természetesen a Just For You, valamint rezidenciámon hétről hétre megfelelni, terveimben a saját dal/dalok is szerepelnek, valamint vannak meghívásaim, amit mindig örömmel teljesítek, és ami szívem vágya, hogy egy fővárosi klubban zenélhessek megmutatva mit is tud egy ilyen fiatal Dj .

Köszönjük szépen, hogy válaszoltál nekünk és sok sikert kívánunk neked!

 Én köszönöm a megkeresést, és további szép sikereket kívánok Nektek!