Inna visszatért, és szenvedélyesebb mint valaha

Inna.

Románia dance-pop istennője újabb szintre lépett, és csatlakozott a világhírű Atlantic Records (a Warner Music egyik label-e) előadóinak táborához.

Inna 2008-ban megjelent „Hot” című dalával robbant be a köztudatba, aminek köszönhetően világszerte megismerte nevét a party-himnuszokat és latinos klubslágereket kedvelő közönség. Bemutatkozó albuma nemzetközi siker lett, az Egyesült Királyságban egyenesen az albumlista első helyéig jutott. A lemez címadó dala megnyerte a 2009-es MTV EMA Best Romanian Act-díját, és Norvégiában háromszoros platina, Spanyolországban platina, Olaszországban pedig arany minősítést kapott.

Az énekesnő emellett Youtube-rekorder is: ő az első európai női előadó, akinek a csatornája átlépte a bűvös 1 milliárdos nézettséget.

Inna büszke latin gyökereire, melyeket remekül kamatoztat zenéjében és látványos videoklipjeiben. Ezek közül a legújabb a tüzesre sikerült „Cola Song”, amit itt lehet megnézni:

A videóról a művésznő így nyilatkozott: „Úgy érzem, ez lett az eddigi legszexibb klipem. Magabiztosnak érzem magam tőle, tetszik, hogy tele van energiával és mindenkit ráhangolhat egy hosszú és gyönyörű nyárra.”

A nyár pedig nem is lehetne gyönyörűbb tudva, hogy az idei VIVA Comet-en kedvenc román énekesnőnk lesz az egyik sztárvendég.

A rendezvényre június 11-én kerül sor a Budapest Sportarénában.

Kapcsolódó cikkek: