Michael Jackson – “Love Never Felt So Good” – Megjelent az új kislemez!

Michael Jackson - Xscape.

MICHAEL JACKSON “LOVE NEVER FELT SO GOOD”

 AZ XSCAPE ELSŐ KISLEMEZE AZ IHEART RADIO MUSIC AWARDS-ON MUTATKOZOTT BE MÚLT HÉTEN

MÁR ELÉRHETŐ AZ ITUNES-ON

A “LOVE NEVER FELT SO GOOD” DUETT VERZIÓJA MICHAEL JACKSONNAL ÉS JUSTIN TIMBERLAKE-KEL SZINTÉN ELÉRHETŐ MÁR

“…old school snap and tingle,” USA TODAY

“…an opulent, warm disco-soul number, which evokes Off the Wall as much as dead-on 2014,” Time

Május 2-án az Epic Records / Sony Music az Estate of Michael Jacksonnal közösen megjelentette Michael Jackson „Love Never Felt So Good” című dalát, melynek producere Michael Jackson, John McClain, Girogio Tuinfort és Paul Anka volt, és mely az első kislemezdal az XSCAPE (május 12.) című, új zenéket tartalmazó albumról a nemzetközileg közkedvelt zenei ikontól és a Pop Királyától. Az XSCAPE 8 dalt tartalmaz, melyeket eredetileg 1983 és 1999 között rögzítettek, és bemutatja, hogy miért lesz Michael Jackson továbbra is kitörölhetetlen hatással a mai kortárs művészekre.

A „Love Never Felt So Good” világpremierjére az  iHeart Radio Music Awardson került sor egy TV közvetítés során, melyet ide kattintva lehet megtekinteni: http://vimeo.com/93624126 A dal közvetlenül azután elérhetővé vált minden digitalis letöltéseket kínáló zeneáruházban (iTunes http://smarturl.it/lnfsg), illetve streaming formájában a Music Unlimiteden és a VEVO-n (http://youtu.be/7NIXlRBWevo).

A „Love Never Felt So Good” duett változata Michael Jacksonnal és Justin Timberlake-kel szintén elérhetővé vált, melynek producere Timberlake, Timbaland és Jerome “J-Roc” Harmon volt (iTunes: http://smarturl.it/lnfsg-jt, VEVO: http://youtu.be/0wnuTGGuAVs).

Ez a változat az XSCAPE deluxe változatán kap majd helyet. A standard és deluxe változatok már előrendelhetőek az iTunes-on (http://smarturl.it/xscape) és május 12-én lesz megvásárolható minden zeneáruházban.

A „Love Never Felt So Good” szerzői, előadói és producerei Michael Jackson és Paul Anka volt 1983-ban, abban az időben, amikor a „This Is It” című dalt is készítették. Az Estate of Michael Jackson egyik vezetője, John McClain által újragondolt dal egy varázslatos kombinációja az új és az eredeti hangfelvételnek, mely megőrizte a szám analóg, korai ’80-as évek érzését, mégis jól szól otthon a mai disco-soul zenék között is. Az USA Today ezt írta róla: “old school snap and tingle with warm leaping strings that recall the melodic and rhythmic punch of Jackson’s work with Quincy Jones”.

Az XSCAPE albumon, melynek executive producere az Epic Records elnök-vezérigazgatója, L.A. Reid volt, olyan zenék találhatók, melyeket a világ most fog hallani a legelső alkalommal. Reid volt az, aki a felvételek végső listáját gondozta és adta át a producereknek, alakította át a produkciót úgy, hogy új, friss, kortárs hangokat adjon hozzá, melyek azért megőrzik Jackson személyének és művészetének lényegét és teljességét.  Ezt a folyamatot hívja Reid “kortárssá alakításnak”. Az album vezető producere, Timbaland egy volt azon maréknyi producerből, akiről Reid hitte, hogy megvan benne a kellő komolyság, mélység, hogy kreatívan részt vegyen a Jackson munkában. Olyan további világszinten slágergyáros producerek is közreműködtek, mint Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon és John McClain.

A XSCAPE egy régóta várt válogatás azokból az izgalmas új zenékből, melyek majd egy sereg rajongóját villanyozzák fel a világ legelismertebb és legkelendőbb művészének, amellett, hogy egy egész új generáció akarja majd felfedezni művészetét.

További híreket Michael Jackson új albumáról a következő hetekben tesznek közzé. Folyamatosan látogasd a www.michaeljackson.com oldalt az új részletekért.

 Beszélgetés az XSCAPE készítőivel 1. rész:

Péntekig a http://xscape.michaeljackson.com/ oldalon minden nap felfednek 1-1 új dalt streaming formájában az új albumról.