DJ Cassidy feat. Robin Thicke & Jessie J – “Calling All Hearts” – Bemutatkozik a sztárok DJ-je!

DJ Cassidy az egyik legkeresettebb DJ az amerikai zenebizniszben, Hollywoodtól a Fehér Házig mindenhová őt hívják… egyszer még Barack Obama Beiktatási Báljának hivatalos DJ-je is volt. Ő a sztárok DJ-je, olyan ügyfelekkel, mint Jay Z és Beyoncé, Oprah Winfrey, Jerry Seinfeld és sokan mások. Rutinosan mozog az óriásmárkák világában is, olyan cégeknek dolgozott már, mint a Louis Vuitton, a Victoria’s Secret, a Nike és a Billboard, és gyakran megfordul a legforróbb éjszakai klubokban is szerte a világon. Tavaly nyáron csatlakozott Justin Timberlake és Jay Z közös észak-amerikai turnéjához, ő volt a DJ az MTV VMA és a svéd NRJ Awards díjátadókon, jelenleg pedig Robin Thicke-kel turnézik Amerikában.

DJ Cassidy debütáló albuma, a Paradise Royale idén nyáron érkezik, és olyan dalokat vonultat fel, mely a pop, urban, soul, alternatív és dance stílusokat is érinti. Az őáltala „a dance zene aranykorának” is titulált Paradise Royale a ’70-es és korai ’80-as évek slágereinek felépítését egyesíti a mai zenei élet legnagyobbra becsült előadóinak eklektikus listájával. 12 szupersztár énekes (Robin Thicke, Jessie J, R. Kelly, Usher, Passion Pit, Chromeo, Mary J. Blige, Cee Lo Green, Kelly Rowland, Ne-Yo, Estelle és John Legend) és 22 legendás zenész (köztük Nile Rodgers a Chic-ből; Philip Bailey az Earth Wind & Fire-ből, Verdine White, Larry Dunn; Ray Parker Jr. és Jerry Hey Michael Jackson Off The Wall albumáról) valamint egy 14 tagú vonós szekció működik közre  a Paradise Royale-on, mely  teljes egészében eredeti, vadonatúj „feel-good” dalokat fog tartalmazni feldolgozások vagy samplingek nélkül – miután megjelenik, ez lesz a legjobb aláfestő zene a következő bulihoz!

Az album első kislemez dala, a Calling All Hearts tegnap óta elérhető digitálisan az összes zeneszolgáltatónál. A videoklip március elején érkezik.

Online stream:

Billboard cikk: http://www.billboard.com/articles/news/5869793/dj-cassidy-paradise-royale-album-unites-rb-dance-legends-with-newer-stars

http://www.djcassidy.com/