Kylie új albuma meghallgatható a Deezeren

Kylie Minogue - Kiss Me Once CD lemez borító / CD cover.

Kylie új albuma meghallgatható a Deezeren

2014. március 17-én jelenik meg Kylie Minogue vadonatúj stúdióalbuma, a Kiss Me Onceami a megjelenést megelőző héten (vagyis most) pre-streamelhető a Deezeren.

Minden idők egyik legnagyobb popdívája 1987-ben robbant be a zenei színtérre, az azóta eltelt több mint két évtizedben számtalanszor vezette a világ toplistáit, miközben díjak egész hadát gyűjtötte be a Grammy-től a BRIT Awards-on át az MTV Europe és az MTV Video Music Awards kitüntetésekig.

A világhírt 2001-es “Can’t Get You Out of My Head” című bombaslágere hozta meg Kylie számára, platina minősítést kapva a tengerentúlon is. Azóta megszámlálhatatlan listavezető dala jelent meg, aminek méltó folytatása a friss, számszerint tizenkettedik albumról származó első single, a hamisítatlan Kylie-hangzású “Into The Blue”.

Több mint 70 millió eladott lemezével, megszámlálhatatlan, sikeresnél-sikeresebb singlejével (“Come Into My World”, “Slow”, “I Believe In You”, “In My Arms”, “All The Lovers”, “Timebomb”) és nagyszabású, nemzetközi turnéival Kylie napjaink meghatározó popikonjává vált. Külön érdekesség, hogy dalaival megdöntötte a brit rádióban legtöbbet játszott női előadó rekordját.

Kylie szerint azonban mindez még csak a kezdet, amit jól bizonyít a rendkívüli előadó stílusjegyeit magán hordozó, mégis egy kicsit más, lehengerlő és
izgalmas Kiss Me Once.

 

Kiss Me Once Deezer pre-stream

Kiss Me Once (Special Edition):

1. Into The Blue
2. Million Miles
3. I Was Gonna Cancel
4. Sexy Love
5. Sexercize
6. Feels So Good
7. If Only
8. Les Sexy
9. Kiss Me Once
10. Beautiful
11. Fine
12. Mr President (bonus track)
13. Sleeping With The Enemy (bonus track)

Kiadó: Magneoton/Warner