Király Viktor „Fire” című dala lett a 2013-as év slágere Magyarországon!

Király Viktor - Fire

16 és fél napon át csak ez szólt egyfolytában 2013-ban!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége a mai napon nyilvánosságra hozta a 2013-as éves összesített listáit, mely alapján Király Viktor „Fire” (http://youtu.be/d33pi6rxRE4) című dala végzett a #1 pozícióban a Rádiós Top 100 dalok listáján (http://zene.slagerlistak.hu/archivum/eves-osszesitett-listak/radios/2013). Ezzel az év rádiós slágere lett Magyarországon, olyan nemzetközi megaslágereket is maga mögé utasítva, mint a Daft Punk és Pharrell Williams „Get Lucky” vagy Robin Thicke, T.I. és Pharrell Williams „Blurred Lines” című felvétele. Ezzel a hatalmas sikerrel egy személyben énekesként és dalszerzőként is a csúcsra jutott Viktor, hiszen nemcsak előadója, de zeneszerzője és szövegírója is volt egyben ennek a dalnak. A „Fire” társ-producere a londoni Diamond Duggal volt, aki Viktor legújabb dalában, az amerikai hip-hop legendával, DMC-vel közösen készített „Running Out Of Time”-ban (http://youtu.be/GmvN4xyYWqk) is közreműködött producerként és hangszerelőként.

A „Fire” című tüzes sikerdal #1 pozíciót ért el mind a Mahasz Rádiós Top 40 listán (ahol eddig már több mint 37 hétig szerepelt), mind a VIVA és Music Channel kliplistáin is, mind a Deezer streaming szolgáltató kislemez listáján, ráadásul Lengyelországban és Bulgáriában is felfigyeltek a dalra.

A rádiómonitor statisztikái szerint összesen 7719 alkalommal hangzott el a „Fire” az összes monitorozott hazai rádió adásában, ami azt jelenti, hogy ha egymás után ennyiszer játszanánk le a dalt, akkor 23.800 percen keresztül, vagyis 16 és fél napon át egyfolytában csak ez szólna.
Fire videoklip: http://youtu.be/d33pi6rxRE4
Fire a Deezeren: http://www.deezer.com/album/6392704

A dalhoz időközben remixek is készültek, melyeket ide kattintva lehet meghallgatni: http://www.deezer.com/album/7101552
További információk:
Facebook: https://www.facebook.com/KiralyViktor
Twitter: https://twitter.com/kiralyviktor