Király Viktor meghódítja Lengyelországot és Bulgáriát!

Király Viktor.

A Mahasz Rádiós Top 40 slágerlistán 25 hete, megjelenése óta folyamatosan a 12 legjobb között szereplő „Fire” című megasláger Magyarország után a lengyel és bulgár zenerajongókat is meghódíthatja, miután Király Viktor felvételének kiadási jogát megvásárolta mindkét országra a Magic Records nevű kiadó, mely az Universal Music egyik helyi labelje. Viktor #1 slágerére egy nemzetközi fórumon figyelt fel a lengyel kiadó, és utána tettek ajánlatot a „Fire” énekes-dalszerzőjének.

Lengyelországon és Bulgárián felül már érkezett megkeresés Németországból és Nagy Britanniából is, ezekkel a kiadókkal még zajlanak az egyeztetések az esetleges megjelenésről.

Viktor tegnap este osztotta meg a fantasztikus hírt rajongóival a Facebook oldalán, és megköszönte magyar rajongóinak a támogatást, akik nélkül nem lenne ilyen sikeres a dal: „Nagyon boldog vagyok!!! És az igazság az, hogy ez azért sikerülhetett, mert ti akartátok hallani ennyit a Fire-t! És emiatt Magyarországon Mahasz lista #1 lett. … Csak még egyszer üzenem minden kedves rajongómnak, hogy szeretlek titeket!! Boldog vagyok, hogy bejön a zeném!”

Köszönetképpen egy rövid videót is készített Viktor, melyben a „Fire”-t hallhatjuk otthoni stúdiójában előadva egy szál zongorán, az eddigiektől teljesen eltérő felfogásban:

Dalszöveges videó:

Hivatalos videoklip:

További infok:
http://www.kiralyviktor.hu/
https://www.facebook.com/KiralyViktor