Celine Dion – “Loved Me Back To Life” – Hallgasd meg az új albumot már a megjelenés előtt!

Celine Dion - Loved Me Back To Life CD borító.

Hallgasd meg Celine Dion új, “Loved Me Back To Life” című angol nyelvű albumát teljes egészében már a hétfői megjelenése előtt exkluzívan a www.shopline.hu/celinedion oldalon!

 

UTAZZ PÁRIZSBA CÉLINE DION KONCERTJÉRE!

AKIK A SHOPLINE.HU-N VÁSÁROLJÁK MEG CÉLINE DION “LOVED ME BACK TO LIFE” CÍMŰ, NOVEMBER 4-ÉN MEGJELENŐ ÚJ ALBUMÁT A DÍVA KONCERTJÉVEL EGYBEKÖTÖTT PÁRIZSI HOSSZÚ HÉTVÉGÉT NYERHETNEK

 

A többszörös-platinalemezes és ötszörös Grammy-díj győztes zenei legenda, Céline DionLoved Me Back To Life” címmel 2013. november 4-én jelenteti meg első angol nyelvű albumát 6 év után, a Columbia Records / Sony Music gondozásában. Az album standard és 2 bónusz dallal illetve képeslapokkal kiegészített deluxe változatban is megjelenik, utóbbi exkluzívan a Shopline.hu-n lesz megrendelhető Magyarországon.

Azok a rajongók, akik a www.shopline.hu/celinedion oldalon vásárolják meg a kanadai díva új albumát november 17-ig egy koncerttel egybekötött párizsi hosszú hétvégét is nyerhetnek a csodálatos új album mellé. További részletek és játékszabályzat a fenti oldalon.

Az album teljes egészében meghallgatható ingyenesen, exkluzívan a www.shopline.hu/celinedion oldalon hétfőig.

A „Loved Me Back To Life” lehetőséget biztosított Dionnak, hogy olyan rendkívüli producerek és dalszerzők csapatával dolgozzon együtt, mint Ne-Yo, Diane Warren, Tricky Stewart, Stevie Wonder, Eg White (Adele producere), Daniel Merriweather, Babyface, Audra Mae Butts, a Play Production, Eman, Janis Ian, Danny Mercer, Andrew Goldstein, Shaffer Smith, Jessi Alexander, Tommy Lee James, Corporal, Sauce, Kyle Townsend, Dana Parish, Andrew Hollander, Aaron Pearce, Kuk Harrell és Walter Afanasieff. Az album első kislemez- és egyben címadó dalát Sham & Motesart, valamint Sia írta. Ezen felül Ne-Yo és Stevie Wonder hihetetlen tehetségüket Dion duett partnereként is megosztják velünk.

 

Loved Me Back To Life tracklista:

1. Loved Me Back To Life

2. Somebody Loves Somebody

3. Incredible (duet with Ne-Yo)

4. Water And A Flame

5. Breakaway

6. Save Your Soul

7. Didn’t Know Love

8. Thank You

9. Overjoyed (duet with Stevie Wonder)

10. Thankful

11. At Seventeen

12. Always Be Your Girl

13. Unfinished Songs

 

14. How Do You Keep The Music Playing (Deluxe bonus track)

15. Lullaby (Goodnight My Angel) (Deluxe bonus track)

 

Nézd meg hogyan készült a Ne-Yo-val rögzített duett, az “Incredible”:

 

www.celinedion.com

www.facebook.com/celinedion

www.twitter.com/celinedion