Plazmabeat

Plazmabeat.

A Plazmabeat ebben a felállásban 2010 novembere óta létezik, amikor Grag és Niki elhatározta, hogy kompromisszummentes elektronikus zenélésbe kezd. A csapat zenei stílusát az electro-pop és a modern szinti-pop jellemzi leginkább.

A tavaly októberben megjelent „Életkaleidoszkóp” c. albumuknak köszönhetően naponta csatlakoznak hozzájuk a stílus régi és új rajongói, hiszen a formáció nem titkolt célja, hogy a múltba veszett szinti-pop stílus visszakerüljön a köztudatba.
Az ingyenesen letölthető albumhoz természetesen videoklip is készült (Lelkünk könyvei), amely mind hangzásban, mind képi világban is lényegesen eltér a mai megszokott trendektől.

Az album megjelenése után nem sokkal, a kiadványt remixalbum formájában is megjelenítették (Remixkaleidoszkóp), hogy a klasszikus electro-pop dalok, modern, mai hangzásban és stílusban még szélesebb körben elterjedjenek.
A kiadványon 16 tehetséges producer/zenész dolgozott, összesen 20 dalon, amely dupla album formájában jelent meg.

A formáció 2013-ban sem dőlt hátra, hiszen máris egy új dallal a „Ráncok”-kal borzolják a kedélyeket, amelyhez professzionális klipet is készítettek.
Az új videó is hozza a tőlük elvárt magas, letisztult és igényes színvonalat, amelybe jócskán bele vannak csempészve a szinti-pop nélkülözhetetlen stílusjegyei.
Természetesen ez még nem minden, hiszen a „Ráncok” mellett, Ákos – Keresem az utam c. népszerű dalát is feldogozták, amolyan régi és új stílusban.

Aki kedvet kapott, egy friss, de nosztalgikus, erőteljes, ám mégis romantikus zenei csemegére, feltétlenül szerezze be a Plazmabeat kiadványait, amelyek kivétel nélkül ingyenesen letölthetőek az együttes hivatalos honlapjáról:  www.plazmabeat.hu