Egymásra talált Dér Heni és Burai „Kicsi nyúl” Krisztián

Dér Heni és Burai Krisztián.

Dér Heni első bemutatkozó dala, a Turn It Up, nem várt sikert hozott számára és a video-megosztó oldalakon is két hét alatt több százezres nézettséget tudott elérni. Heni feltette a mércét saját magának és hasonló, de titkon sokkal, ütősebb dallal szeretne ismét a nagyközönség elé állni.

Véletlen beszélgetést követően talált egymásra Dér Heni és Burai „Kicsi nyúl” Krisztián. „Felhívtam Király Viktort, mert egy hip-hop zenei kérdésben tanácsot akartam kérni tőle, hiszen ő Amerikában élt, és mindent tud erről az életérzésről.

Nagyon szeretem azt a stílust, amit képvisel. Szóba került minden, a zene, a magánélet, a koncertek. Beszélgetésünk végén ő ajánlotta nekem „Kicsi nyulat”, hogy hallgassam meg, mert van egy-két nagyon jó dala. Akkor még számomra csak a neve volt ismerős, tudtam, hogy olyanokkal dolgozott együtt, mint Kállay-Saunders András, vagy épp Király Viktor. Felhívtam, és másnap már a stúdióban ültem. Kiderült, hogy ő is indult két zenei tehetségkutató műsorban, milyen rögös utat tett meg, mint producer, mint pedig énekes. Rögtön volt közös témánk, szinte azonos hullámhosszra kerültünk. Több rejtett kinccsel lepett meg, amelyek elvarázsoltak. Ilyet szerettem volna, amelyben énekelhetek és az a hip-hop stílus is ott rejtőzik, amit itthon képviselhetek. Azonnal bementem a stúdióba és egy kis változtatással, korrigálással felénekeltem az egyik dalt. Elfogultság nélkül mondhatom, nagyon jó lett! Több zenei szakember véleményét kikértem, és sokat sejtetően, megnyugtattak!”

Dér Heni minden perce be van osztva, hiszen a saját dalának felvétele után egy újabb nagy megmérettetés vár rá. A TV2 új showműsorában, a Sztárban Sztár – sztárénekesei között szerepel, ami igen nagy feladat számára, mert nemcsak nőket, de férfiakat is kell utánoznia hangban és mozgásban is egyaránt.