Vadonatúj One Direction dal júliusban: Best Song Ever!

One Direction - Best Song Ever.

One Direction
“BEST SONG EVER”

Az új kislemez letölthető 2013. július 22-től

Előrendelhető ma éjféltől:
https://itunes.apple.com/hu/album/best-song-ever-ep/id661607954

A rövidesen bemutatásra kerülő első filmjük, a 3D-s ‘This Is Us’ előfutáraként a világsikerű One Direction fiúcsapat hamarosan kiadja a sokak által várt ‘Best Song Ever’ című kislemezét. Az együttes soron következő, immáron harmadik albumának első dala már ma éjféltől előrendelhető, hivatalosan pedig július 22-től lesz megvásárolható digitálisan, melyet augusztus 19-én a maxi CD-megjelenés követ.

Az új albumon Niall, Louis, Harry, Liam és Zayn ismét egy feledhetetlen élményben részesíti majd a klasszikus modern popzene szerelmeseit. A rajongók ízelítőt kaphatnak a ‘Best Song Ever’ kislemezről, ha a zenekar hivatalos Vevo csatornáján megnézik a ‘This Is Us’ film előzetesét:


Fülbemászó refrénjével a One Direction vadonatúj kislemeze az eddigieken túlmutató hangzással, de a korábbi dalokhoz hasonló, ellenállhatatlanul magával ragadó stílussal érkezik.

A jelenleg is “Take Me Home” című második stúdióalbumával turnézó fiúcsapat első filmje, a ‘This Is Us’ augusztusban kerül a mozikba világszerte (hazánkban pedig várhatóan szeptember elején). A zenekar tagjai a közelmúltban már 2014-es világkörüli turnéjuk első két állomását is bejelentették, amelynek keretén belül csak az Egyesült Királyságban és Írországban nyolc teltházas koncertet adnak majd.

A One Direction eddig megjelent két lemeze, az ‘Up All Night’ és a ‘Take Me Home’, illetve kislemezei már több mint 30 millió példányban keltek el összesen világszerte. A csapat számos zenei díjat besöpört már, köztük két BRIT Awards, három MTV Europe Music Awards és három Billboard Music Awards elismerést, idén pedig immár harmadik alkalommal kerültek a brit slágerlisták élére, legutóbb a Red Nose Day 2013-ra írt ‘One Way Or Another (Teenage Kicks)’ című számukkal.

További információ a banda magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán található:

www.onedirectionmusic.com
www.twitter.com/onedirection
www.facebook.com/onedirectionmusic