Britney Spears új dalt készített a Hupikék Törpikék 2-höz!

Britney Spears.

Britney Spears új dalt jelentet meg “Ooh La La” címmel a Hupikék Törpikék 2. című, Columbia Pictures / Sony Pictures Animation családi filmhez.

A popikon Britney Spears a Sony Music / Kemosabe / RCA Records gondozásában jelentet meg egy dalt, mely az “Ooh La La” címet kapta, és amely a Columbia Pictures / Sony Pictures Animation várva várt családi vígjátékához, a Hupikék Törpikék 2. című filmhez készült.

Az “Ooh La La” – mely a film végefőcíme alatt lesz hallható – szerzője Lukasz Gottwald (Dr.Luke), Joshua Coleman (Ammo), Henry Walter (Cirkut), Bonnie McKee, Jacob Kasher Hindlin (J Kash), Lola Blanc és Fransisca Hall. A produceri feladatok Dr. Luke, Ammo és Cirkut (Prescription Songs) nevéhez fűződnek. A Hupikék Törpikék 2. című film a második része annak a hibrid live action/animációs filmnek, mely világszerte összesen több mint 560 millió dollár bevételt hozott 2011-ben. A 2. rész az amerikai mozikban 2013 júliusában debütál, míg hazánkban előreláthatólag augusztus 1-től látható az Intercom gondozásában. A dalról további információk hamarosan érkeznek.

Britney Spears a következőt nyilatkozta: “Mindig is imádtam a Hupikék Törpikéket gyerekként, a fiaim pedig a legnagyobb rajongók! Szerettem volna meglepni őket egy dallal, mely felcsendül a filmben. Ez egyszerűen Fantörpikus és tudom, hogy ők is így gondolják!”

Lia Vollack, a Sony Pictures Worldwide Music elnöke hozzátette: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Britney is része lett a Hupikék Törpikéknek. Ő egy elképesztő előadó, a fiai pedig nagy Hupikék Törpikék-rajongók, úgyhogy ez az együttműködés mindenkinek előnyös.”

Raja Gosnell, a Hupikék Törpikék 2. rendezője a következővel egészítette ki a nyilatkozatokat: “Nagyon izgalmasnak találom, hogy Britney is csatlakozik hozzánk és Törpös kalandjainkhoz. Az “Ooh La La” a tökéletes Törpparty-zene, és világszerte imádni fogja a közönség!”

Britney Spearsről

A többszörös platinalemezes és Grammy-díjas popikon, Britney Spears a poptörténelem egyik legsikeresebb és legünnepeltebb csillaga. Karrierje során közel 100 millió albumot adott el világszerte, emellett pedig számtalan díjat nyert már: köztük a 2011-es MTV Video Vanguard Awardot, és a Billboard “az évtized legtöbb eladott lemezzel rendelkező énekesnője (1998-2008)” díját is. Spears legelső slágerével, a “Baby One More Time” című dallal varázsolta el a közönséget: a sláger immár 14-szeres platina az Egyesült Államokban. Spears eddig összesen 5 #1 pozícióban debütáló albumot és 24 Top 40-es slágert készített. Legutóbb az amerikai FOX csatorna “X Factor” című tehetségkutató műsorának mentori székében láthatták a nézők. Mostanában will.i.am slágerében, a “Scream & Shout” című dalban hallhatják őt a rajongók. Britney jelenleg a 8. stúdióalbumán dolgozik.