Omega-dalra rapel Kanye West

Kanye West.

A megalomán amerikai raper június 18-án új albummal jelentkezik. A New slaves című szerzeményben a vájt-fülű hallgatók nem másra, mint a Gyöngyhajú lányra ismerhetnek. A történet csavarja, hogy Kóbor Jánosékat erről senki nem értesítette.

Az album különlegessége, hogy a színes bőrű előadó a dalokat a világ tíz pontján, összesen 66 ismert épületre kivetítve ismertette meg a közönséggel. A számot Hudson Mohawke producelte, és valamikor a harmadik perc környékén csendül fel az örökzöld magyar sláger klasszikus orgonaszólója.

Kóbor Jánost több zenei portál is megkereste már a hírrel. A napokban a hetedik X-et is átlépő zenész elmondta, hogy tőlük senki nem kért engedélyt, de ezen nagyon meg sem lepődik, mert már nem ez az első eset, hogy a dalaikat feldolgozzák. De mindenképpen utánajárnak az ügynek, mert őket is kapcsolat köti ugyanahhoz a kiadóhoz, amelynek gondozásában jön majd ki a raper lemeze. A Gyöngyhajú lány nemzetközi térhódítása azonban nem itt ér véget, hiszen korábban a Scorpions is feldolgozta a dalt.

Krupincza Mia