A Daft Punk új albuma teljes egészében meghallgatható az iTunes-on!

Daft Punk - Random Acces Memories album.

A Daft Punk új albuma, a “Random Access Memories” teljes egészében meghallgatható stream formájában exkluzívan az iTunes-on!

A Daft Punk felfokozott érdeklődéssel várt új albuma, a “Random Access Memories” mostantól teljes egészében elérhető stream formájában exkluzívan az iTunes Store-ban (iTunes.com), mely az egyetlen lehetőséget jelenti a rajongóknak, hogy meghallgassák a teljes albumot a megjelenés előtt. Az album stream a megjelenés napjáig, május 20-ig lesz elérhető. A 13 trackes album, mely az első a duó 2005-ös “Human After All” lemeze óta, május 20-án jelenik meg a Columbia Records / Sony Music gondozásában, és olyan közreműködők szerepelnek rajta többek között, mint Pharrell Williams, Julian Casablancas, Panda Bear, Nile Rodgers, Giorgio Moroder, Paul Williams, Todd Edwards, Chilly Gonzales, és DJ Falcon. A rajongók elő is rendelhetik az albumot most az iTunes-on. Hallgasd meg az albumot itt: iTunes.com/DaftPunk.

Az albumot megelőző kislemez, a “Get Lucky” Pharrell Williams & Nile Rodgers közreműködésével a világ 55 országában ért el #1 pozíciót a digitális kislemez listákon, köztük az USA-ban, Nagy Britanniában és Franciaországban.

További információk: http://www.randomaccessmemories.com