The Anothers bemutatja: Electronic iCONS / Syma Csarnok, Budapest.

Electronic Icons.

Új rendezvényszervező cég mutatkozik be Budapesten május 18-án: a The Anothers, amely Syma Csarnok stratégiai partnereként működik, első fővárosi buliján a magyar elektronikus zenei élet ikonjaival várja közönségét.

A patinás line up magáért beszél, a fellépők ilyen formában még sosem játszottak együtt. A nem mindennapi felhozatal ráadásul nemes céllal társul: a szervezők a jegybevételből származó haszonból egy tekintélyes összeget a Magyar Vöröskeresztnek adományoznak és a helyszínen is biztosítanak lehetőséget további adományozásra.

Bár az itt felsorolt lemezlovasok már a hazai dance élet 90-es évekbeli születésénél is jelen voltak, ez a mostani buli mégsem ‘classic party’, hanem sokkal inkább egy rendhagyó, közös életműbuli lesz.

A progresszív house, az underground, a besorolhatatlanul egyedi hangzásvilág, a techesebb, húzósabb trackek, a vocal house, a dallamos trance és pumpin’ house legjobbjai egyaránt legfrissebb arcukat mutatják május 18-án a Syma-ban, ahol a felvezetést a 2012-es ‘Petőfi Rádió DJ-verseny’ egyik tehetséges győztesére, ShizuKára bízták.

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információ az Electronic iCONS facebook oldalán található.

Jegyárak: 1990 Ft-tól
Helyszín: Syma ‘B’ Csarnok (Budapest, Dózsa Gy. út 1.)
Infoline: 06 30 327 4175

ICONS – 2013. május 18. – SYMA CSARNOK, BUDAPEST

» Sterbinszky » Slam JR » Tommyboy » Palotai » Jutasi » Naga & Beta » Kühl » Dan von Schulz » DJ Junior » Bernáthy Zsiga Live » Warm up: ShizuKa