Radics Gigi megtáncoltatta Dj Dominique-ot!

Bárány Attila, Radics Gigi, Dj Dominique.

A napokban készült el Radics Gigi legújabb videóklipje, az Over you című dal remixéhez . A számot hazánk legismertebb lemezlovasai, Dj Dominique, Bárány Attila és Dave Martin gondolták újra. A videóban a DJ-ken és Gigin kívül szerepet kapott Marcelo is, aki az énekesnő zumbatanára. A dal várhatóan a nyár partyslágere lesz!

A DJ triónak és Giginek nem ez az első együttműködése. Az előző közös daluk, a Daydream remixét ma már több mint 350.000-en nézték meg a Youtube-on. A sikeren felbuzdulva döntötték el, hogy újra összehoznak egy ütős slágert. Gigi eurovíziós dalának angol verziójára esett a választás és az alapötlet az volt, hogy a szomorú hangulatú dalból egy igaz partyslágert készítsenek. A feldolgozás annyira jó lett, hogy végül klipet is forgattak hozzá.

„Nagyon tetszik ez a verzió, igazán pörgős lett. Jó hangulatú volt a forgatás is. Örültem, hogy táncol a klipben Marcelo, a zumbatanárom is. Ő nagyon profi és rengeteget segít nekem a színpadi mozgásban. Hetente többször járok hozzá zumbázni, imádom ezt a sportot! Remélem, hogy sokan szeretik majd ezt a dalt és a klipet” – mesélte Gigi.

„Senki nem vitathatja, hogy Gigi világszínvonalúan énekel, ezért is nagy öröm, hogy ismét együtt dolgozhattunk. Még csak 16 éves, de vérprofi. A forgatást végignevettük, ahogy a stúdióban eltöltött órák is csak perceknek tűntek. Gigi még olyanra is rá tudott venni, ami eddig nagyon keveseknek sikerült. A forgatás szünetében kipróbáltunk néhány zumba táncmozdulatot, ami persze neki sokkal jobban ment, mint nekünk Báránnyal!”- mondta nevetve DJ Dominique.

A Grafpictures által készített klipet itt tudjátok megnézni: