Ke$ha feat. Will.I.Am – Crazy Kids

Ke$ha.

Ke$ha bemutatta a will.i.am közreműködésével készült új dalát: „Crazy Kids”

Az újdonság április 30-tól elérhető a digitális zeneszolgáltatóknál

Május 12-től mutatja be a magyar MTV a „My Crazy Beautiful Life” című dokumentumfilm-sorozatot

Nyáron Pitbullal közösen turnézik az énekesnő

A globális szupersztár, Ke$ha bemutatta vadonatúj, will.i.am közreműködésével készült „Crazy Kids” című dalát. A szerző maga Ke$ha mellett will.i.am, Dr.Luke, Benny Blanco és Cirkut, míg a produceri feladatok Dr.Luke, Benny Blanco és Cirkut nevéhez fűződnek. A rádiók is most kezdik játszani az újdonságot, mely április 30-tól elérhető a digitális zeneszolgáltatóknál. A dal a következő linken meghallgatható:

Ke$ha április 23-án mutatja be „My Crazy Beautiful Life” címmel készített MTV dokumentumfilmsorozatát az amerikai zenecsatornán (mely május 12-től a magyar MTV-n is látható lesz)  – a felvételeket a testvére, Lagan rögzítette az elmúlt 2 évben, és ezek segítségével Ke$hát vadonatúj oldaláról ismerhetik meg a nézők. A kamerák elkísérték az énekesnőt, amint szakmai és magánéletében a dráma, az őrültség és az eufória között egyensúlyozott, míg új albumát (Warrior) rögzítette, és beutazta a földet. A globális szupersztár ezt követően Pitbullal közösen indítja útnak az észak-amerikai nyári turnét május 23-án Bostonban – egészen június 28-ig, amikor a turné a floridai Tampában véget ér. Jegyek kaphatók a Live Nation oldalán és az énekesnő weboldalán is: http://www.keshasparty.com/hu/events.

Ke$ha szélsebesen hódította meg az egész világot, amióta debütáló albuma 2010-ben “Animal” címmel megjelent. Ebben az évben Ke$ha lett a Billboard Hot 100 legjobb előadója, és “TiK ToK” című debütáló kislemeze a Billboard Hot 100 listájának #1 slágere, valamint abban az évben a legtöbbet játszott dal, és a legnagyobb példányban értékesített digitális kislemez a világon. Debütáló albuma, az “Animal” több mint 2,5 millió példányban kelt el világszerte; Ke$ha egymás után 7 Top10-es slágert készített, ezek között 4 #1 volt: “TiK ToK”, “Your Love Is My Drug”, “We R Who We R” és a „Die Young”. Ke$ha a közelmúltban nyerte meg a „That’s My Jam” díjat a Logo NewNowNext díjátadó gáláján a „C’Mon” című slágerrel, mely várva várt második,„Warrior” című albumának második kislemezdala.

Ke$ha körbeturnézta a világot: több mint 200 élő koncertet adott a “Animal”, valamint a kiegészítő album, a “Cannibal” népszerűsítésére (köztük a több százezer ember előtt adott budapesti Kapcsolat koncert 2011-ben, ahol azt is elárulta, hogy anyai nagyszülei magyarok voltak). 2010 novemberében hazavihette a legjobb új előadónak járó MTV EMA díjat, és 2 American Music Awardra, 3 MTV VMA Awardra és 6 Billboard Awardra is jelölték. Tucatnyi televíziós műsorban lépett már fel világszerte: MTV Europe Music Awards, Much Music Awards (Kanada), Echo Awards (Németország), X Factor (Ausztrália), American Music Awards, Billboard Awards, American Idol, Saturday Night Live és The Today Show Summer Concert Series.

Facebookon több mint 22 millióan kedvelik, Twitteren több mint 3 millió követőre tett szert, miközben YouTube/VEVO videóinak megtekintése meghaladja a 330 milliós számot. Összesen több mint 27 millió dalt és csengőhangot értékesített az Egyesült Államokban napjainkig, miközben ez a szám világszerte eléri a 34,5 milliót. Ke$ha egy valódi nemzetközi erőmű: az “Animal” arany, platina és multiplatina státuszt ért el 15 országban (az Amerikai Egyesült Államokban platina lett), és ez volt az a – nemzetközi énekesnő által megjelentetett – debütáló album, mely a legnagyobb példányszámban fogyott az Egyesült Királyságban 2010-ben. 2012 novemberében Ke$ha megjelentette az első könyvét a Touchstone Publishing gondozásában. A színes képekből álló útinapló/könyv a „My Crazy Beautiful Life” címet kapta, és bemutatja az énekesnő non-stop úton lévő, hektikus életét, és betekintést enged legutóbbi, „Warrior” című albumának kreatív munkálataiba is. Szintén 2012 év végén jelentette be Ke$ha a Ke$ha Rose by Charles Albert elnevezésű új ékszermárkát, melyben a kollekción keresztül tükröződik az énekesnő egyedülálló személyisége. Ke$hát a közelmúltban választották meg a Humane Society International első nemzetközi nagykövetének is.

További információk:

Website: www.keshasparty.com
Youtube channel: http://youtube.com/kesha
Vevo channel: http://vevo.com/artist/kesha
Facebook: www.facebook.com/kesha
Twitter: www.twitter.com/keshasuxx