Már itthon is #1 az iTunes-on a Daft Punk feat. Pharrell Williams – “Get Lucky”

Daft Punk - Random Acces Memories album.

Megérkezett a rajongók által már felfokozott izgalommal várt új Daft Punk kislemezdal, a „Get Lucky”, mely Pharrel Williams és Nile Rodgers producer közreműködésével készült. A május 20-án megjelenő új Daft Punk album, a „Random Access Memories” felvezető dalának első 15 mp-es teaserét néhány hete az amerikai Saturday Night Live című műsorban, egy TV reklám (http://www.youtube.com/watch?v=922-y641Ask) keretein belül mutatta be a banda, mely egyből futótűzként terjedt az Interneten, és a twitteren is trending topic lett világszerte.

Két hétre rá egy újabb 15 mp-es TV reklám következett ugyanabban a műsorban, mely az album iTunes-on történő előrendelhetőségét reklámozta. Az eredmény ismét elképesztő volt: az album számos országban az iTunes lista élére vagy Top10-ébe került megjelenése előtt két hónappal, egyetlen teljes dal ismerete nélkül. A következő információmorzsát a Coachella fesztiválon kaphatták meg a rajongók múlt héten, ahol egy 90 mp-es szpotot (http://www.youtube.com/watch?v=CGP2rkuEDl4) vetítettek ki egy hatalmas LED falra, melyből kiderült az album közreműködőinek teljes listája: Panda Bear, Julian Casablancas, Todd Edwards, DJ Falcon, Chilly Gonzales, Giorgo Moroder, Nile Rodgers, Paul Williams és Pharrell Williams.

Az album dallistáját pár napra rá az amerikai Columbia Records fedte fel Twitterén: https://twitter.com/ColumbiaRecords/status/324248558196908032

Az album weboldalán (www.randomaccessmemories.com) a Daft Punk az elmúlt három hétben már közzé is tett néhány „behind the scenes” interjút a közreműködőkkel a The Collaborator Series részeként, mely az album megjelenéséig még tovább folytatódik:

Giorgio Moroder:

Todd Edwards: 

Nile Rogers:

Pharrell Williams:

 

A „Get Lucky” 2013.04.19-étől letölthető az iTunes-ról: http://smarturl.it/GetLucky,

illetve elérhető minden további digitális zeneszolgáltatónál is:

Deezer: http://www.deezer.com/album/6516139

VEVO:

 

Album előrendelési linkek:

CD, LP előrendelés: http://bit.ly/ZJBK1k
iTunes előrendelés: http://bit.ly/103g6FO