Aranyat kapott DJ Dominique!

Dj Dominique.

DJ Dominique nagyon régóta van a popszakmában, rengeteg ismert és elismert barátja van. A karrierje során már többször kapott aranylemezt, de a sikereket eddig nem ünnepelte meg nyilvánosan. Most meghívta ismerőseit, akiknek dalai szerepelnek a lemezein, hogy közösen ünnepeljék meg az aranylemezeket. A bulin a hazai sztárvilág színe-java megjelent. Ott volt Csepregi Éva és Végvári Ádám, Nagy Feró, az Animal Cannibals, Vincze Lilla, Felly K, Kiki, B.Tóth László, Dévényi Tibor és Bárány Attila. A bulin fellépett még Radics Gigi, Király Viktor, Nagy Adri, Gyurcsík Tibi és David Heatlie is.

DJ Dominique eddig mindig másnak segített a rendezvényeivel. Most az egyszer, ismerősei unszolására, nem jótékonyságról volt szó, hanem barátainak köszönte meg a sokévi együttműködést és közös munkát. Az elmúlt években DJ Dominique több arany- és platinalemezt kapott, de sohasem ünnepelte meg a sikereket. Már régóta szerette volna megköszönni a támogatást és a közös munkát a zenészbarátoknak, így most egy hatalmas bulival lepte meg őket.

Egyik legjobb barátja és zenésztársa, Bárány Attila is kért egy kis szót. Szerette volna ő is megköszönni mindenkinek a közös munkát. Felhívta a figyelmet arra, hogy ez az este nemcsak az aranylemez miatt különleges. „Drága Barátaim! Ma egy különleges élményben lehet részünk. Attila „coming out”-ol ma, hiszen először lép a lemezjátszók mögé a tőle megszokott kendő nélkül!”

„Nem tegnap kezdtem el a szakmát, így az elmúlt évek alatt rengeteg jó barátra leltem. Mindig szerettem volna egy olyan bulit, ahol személyesen is megköszönhetem a barátságukat és a közös munkát. Most, hogy a legújabb remixalbumom is aranylemez lett – amit hálásan köszönök a közönségnek- gondoltam, hogy egy partin ünnepeljük meg az elismerést. A régi barátok mellett, néhány nagyon tehetséges fiatal is eljött, akik a Morrison’s Liget színpadán fel is léptek. Király Viktor, Radics Gigi és Nagy Adri, Gyurcsík Tibi és David Heatlie hatalmas bulit csaptak, a közönség tombolt. Nagyon nagy öröm volt az este, boldog vagyok, hogy a barátaim együtt örültek velem!” mesélte DJ Dominique

A munka azonban nem áll meg, DJ Dominique már gőzerővel dolgozik legújabb albumán. Természetesen a jótékonysági feladataira a továbbiakban is nagy figyelmet fordít majd!