Nyerd meg videokliped!

World In Motion - Ingyen videoklip!

A World In Motion Project pályázatot hirdet tehetséges előadók, énekesek, zenészek, zeneszerzők és zenekarok számára 2013. április 1-jétől.

Küldd be te a legjobb zeneszámot, és nyerd meg hozzá az ingyen videoklipet!

A World In Motion Project két tapasztalt, egymástól függetlenül működő filmes alkotócsoportok komplex együttműködése, akik keresik azt a dalt, amire elkészíthetnek egy professzionális videoklipet. Tapasztalataink alapján a szabadjára engedett kreativitást és az adott feladatra létrehozott egyedi munkafolyamatot támogató projektek tudják az egyéni szakmai fejlődést és a közös munkát a leginkább segíteni. Ez volt az elsődleges célunk, amikor úgy döntöttünk, hogy létrehoztuk az Ingyen klip neked! pályázatot.

A WIMP csoport magára vállalja a videoklip teljes gyártását és összköltségét a szervezéstől egészen a hivatalos bemutatóig. Feladatunknak tekintjük a teljes szervezési feladatok ellátását, a technikai feltételeket, eszközöket, a forgatókönyv megírását, a helyszín(ek) és stúdió bérlését, valamint egy teljes filmes stábot (rendező, műszaki stábtagok, gyártásvezető, kreatív szakemberek, statiszták, színészek, jelmez- és látványtervező, stylist, sminkes, fodrász, werkfotós, stb.).

A pályázatra jelentkezhet minden 16. életévet betöltött természetes személy, vagy zenekar. Kizárólag eredeti zenei alkotásokat várunk, saját szerzeményű zeneszámokat, tehát a beküldött mű nem lehet remix, feldolgozás vagy átirat, és nem tartalmazhat már létező dal szövegét sem. Stílusbeli megkötések nincsenek, illetve nem feltétel a zenei előélet.

A pályázatnak nevezési díja nincs, de egy pályázó csak egy pályaművel indulhat.

Mit tartalmazzon a pályázat?

  • Az előadó/alkotó/zeneszerző vagy zenekar nevét/alkotói nevét,a zeneszám címét, és egy aktív e-mail elérhetőséget;
  • Rövid, pár mondatos bemutatkozást a zenei pályafutásról (nem feltétel);
  • A pályamű aktív, és ellenőrzötten megfelelően működő Soundcloud linket/internetes elérhetőséget (a Soundcloudon a pályázó saját regsiztrációja által feltöltött zeneművet tegye publikussá mindenki számára, de ne állítsa be letölthetővé);
  • A beküldött pályamű hossza lehetőleg ne haladja meg a 6 perc hosszúságot.

A pályázat menete

  • A pályázat beadásának határideje: 2013. május 19. 24:00

A pályaművek linkjét / elérhetőségét a World In Motion Project hivatalos Facebook-oldalán található (https://www.facebook.com/WorldInMotionProject) “Ingyen klip neked!” elnevezésű versenyalkalmazásban kell beküldeni a pályázat kiírója számára:
https://www.facebook.com/WorldInMotionProject?sk=app_269480389819327&app_data

Az online Facebook applikáción való szavazás alapján 5 zenemű jut tovább a döntőbe. A továbbjutott 5 zeneszám mellé a stábtagok további 2 zeneszámot juttatnak be a végső szakmai zsűri elé. A Szakmai Zsűri eközül a 7 darab zeneszám közül választja ki azt a győztes pályaművet, amelyre a World In Motion Project tagjai elkészítik az ajándék videoklipet.

  • A szavazás lezárása: 2013. május 19. 24:00
  • Eredményhirdetés: 2013. május 31.

Az elkészült videoklip nyilvánosságra kerül a projekt saját kommunikációs csatornáin.

A győztes pályamű videoklipjének hivatalos bemutatását a pályázat kiírója szervezi, amely rendezvényre minden pályázót és a World In Motion Project-et kedvelőt szeretettel várunk!