Bemutatkozik a Discosa & Shepherd Dj formáció!

Discosa and Sheperd - Hej DJ! CD borító.

Discosa (Keserü Tomi) neve már nem ismeretlen a hazai éjszakai életben. Rádiós műsorvezetőként és lemezlovasként hosszú évek óta jelen van a szórakoztatóiparban.

Több saját, hivatalosan is kiadott dalt és remixet készített az elmúlt években, amelyek közül több landolt a lemezlovasok táskájában és a rádiók játszási listájában.

Körülbelül egy-két éve foglalkoztatta a gondolat, hogy kellene egy szerzőtárs, akivel összedolgozva elkészíthetik azt a bizonyos dalt! Ekkor jött a képbe Shepherd (Juhász Csaba) akivel már nem új-keletű a kapcsolatuk. A legendás 90-es években találkoztak először és mint Dj-k dolgoztak együtt az éjszakában.

A kétezres évek aztán változást hoztak az életükbe és külön utakon folytatták a munkájukat, egészen 2012-ig! Ekkor ismét összehozta őket a sors és megalakult a Discosa & Shepherd formáció! Mint az egykori mester (Discosa) és tanítványa (Shepherd) most újra együtt, egy cél érdekében: jó zenéket készíteni és szórakoztatni!

A „Hey Dj!” /Nyomd meg jól!/ az első közös szerzemény! A nóta egy maximálisan vidám és trendi dal lett, így mind a rádiókban és mind a klubokban egyaránt megállja a helyét! A dalból angol nyelvű verzió is készült, gondolván a határon túli lemezlovas kollégákra!

A kezdeti pozitív visszajelzések és biztatások pedig arra ösztönzik a párost, hogy újabb és újabb sláger várományos nótákkal bombázzák a nagyközönséget a jövőben!

A „Discosa & Sheperd” mainstream sláger Dj formáció szívesen tesz eleget a diszkók és klubok felkéréseinek, hogy élőben is bizonyíthassanak a közönségnek.

Dj szettjeik alkalmával a legnagyobb hazai és külföldi slágerekre buliztatják a nagyérdeműt és természetesen a saját szerzemények, így a „Hey Dj!” sem hiányozhat a repertoárból! 😉