Április 2-án debütál a Hurts dalának Ákos által készített remixe

Hurts - Miracle CD borító.

A Sony Music-tól – egyedüli magyarként – Ákos kapta meg a lehetőséget, hogy a HURTS legújabb, “Miracle” (http://www.youtube.com/watch?v=HrAclaz5GvA) című dalához remixet készítsen. Az Ákos produceri munkájának köszönhető The Falcon Project újraértelmezések közül az Eighties Remix április 2-án reggel 8 órakor debütál: a nyolcvanas éveket idéző, Ákos “Megsebezve” című dalának hangkészletével készült remix elsőként, egy hétig kizárólag a Deezer Zene szolgáltatáson keresztül lesz majd elérhető, majd április második hetétől a többi digitális zeneszolgáltatónál is elérhetővé válik.

Néhány órával azután, hogy a brit zenekar megkapta a felvételeket jóváhagyásra február végén, Theo, az énekes azonnal megosztotta a Twitter oldalán azt a videót, amely a vonósfelvételek munkálatait örökíti meg. Ezt a szöveget írta mellé: “Miracle…by Akos. Wonderful.” A videó megtekinthető itt:

A videót Ákos és csapata eredetileg nem is akarták még publikálni, Theonak viszont annyira megtetszett, hogy azonnal közzétette.

A Hurts második stúdióalbuma “Exile” (meghallgatás: http://www.deezer.com/hu/album/6359149) címmel 2013. március 11-én jelent meg CD-n, bakelit LP-n és digitális letöltés illetve streaming formájában, és #5 pozícióban debütált a Mahasz albumeladási listán a 11. héten, #1 helyezést elérve a Deezeren.

Több mint 2 millió értékesített kiadvánnyal a Hurts, azaz Theo Hutchcraft és Adam Anderson, volt 2010 leggyorsabb eladásait produkáló új brit bandája. “Happiness” című albumuk elérte a dupla platina státuszt Németországban és Finnországban, a platina státuszt Lengyelországban, Svájcban és Oroszországban, aranylemez lett az Egyesült Királyságban és Ausztriában, 14 ország iTunes album- illetve kislemezlistájának Top10-ébe kerültek (köztük #1 pozíciókkal Németországban, Svájcban, Ausztriában, Finnországban és Luxemburgban), több mint 250.000 belépőjegyet adtak el turnéik során. Magyarországon elnyerték “Az év külföldi alternatív albuma” Fonogram-díjat 2011-ben. Hazánkban már kétszer is jártak, 2011-ben és 2012-ben egyaránt a Sziget Fesztiválon léptek fel, utóbbi alkalommal már a Nagyszínpadon. 2013. júliusában a VOLT Fesztiválon lépnek ismét színpadra hazánkban.

További videók, hírek magyarul: www.informationhurts.com/hu/home