Bíró Eszter és Falusi Mariann koncertje az A38 Hajón

Bíró Eszter és Falusi Mariann.

Két nagy díva: Bíró Eszter és Falusi Mariann közös fellépése egy kiváló zenekar kíséretében! Könnyed és rabul ejtő dallamok kedvenceinktől.

Az énekesek találkozása unikum a magyar zenei életben. Ki-ki a saját zeneiségét képviselve vagy pont abból kilépve olyan hol népzenei, hol jazzes, hol popos, táncra hívó dalokat eredményezett, melyek igazi zenei kalandozás fellépőknek, közönségnek egyaránt.

Fodo, a zeneszerző (Ezter, Nikola Parov Quintet) és Hegyi György, a szövegíró (Emil Rulez) jegyzik a dalokat, amelyeket kifejezetten az énekesek egyéniségére formáltak. A végeredmény pedig sok új friss, dinamikus dal tele iróniával, gondolatisággal, amelyek olykor húsba vágóan szólnak a közönséghez.

Kirobbanó energia, érzelmek, humor, játékosság, igazi felhőtlen örömzene!

Bíró Eszter énekesként 3 szólólemezt jegyez, színészként számos zenés színdarab főszereplője (Az Operaház fantomja, Mozart!, Miss Saigon), illetve több kisfilm és a Csoda Krakkóban című nagyjátékfilm női főszereplője. Nemzetközi karrierjében fontos állomások voltak az Al Di Meolával és a világhírű barcelonai La Fura Dels Baus társulatával való fellépései, illetve a Fiatalok Eurovíziós Dalfesztiválján elnyert 1. helyezés.

Falusi Mariann karrierjét az 1983-as Ki mit tud? indította el, de az igazi népszerűséget Lang Györgyivel és a Pa-Dö-Dővel érte el, amellyel több, mint két évtizede sikeresek. Az utóbbi években önálló estjeivel és vendégszerepléseivel (Presser Gábornál és Lajkó Félixnél) hívta fel magára a figyelmet és kapott szárnyakat szólókarrierje.

Födő Sándor “Fodo” zeneszerző, hangszerelő és zenei producer fiatal kora ellenére Artisjus díjas, többszörös platina – és aranylemezes zeneszerző. 2008-ban debütált, mint filmzeneszerző. Jelenleg több lemez zenei producere, hangszerelője és hangmérnöke (pl. Bródy János, Juhász Gábor, Fábián Juli).

Közreműködnek:

Födő Sándor “Fodo” – ütőhangszerek, zongora
Hámori Máté – gitárok, mandolin
Szabó Dániel – cimbalom
Gera Gábor – harmonika
Papesch Péter – basszusgitár

Tehát Bíró Eszter és Falusi Mariann koncertje 2013. április 5. 20:00.
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő, Koncertterem.

Belépő: 2300 Ft, elővételben: 1800 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. A koncert támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

A38 – Jegyvásárlás
http://www.a38.hu/hu/program/biro-eszter-falusi-mariann

A programváltoztatás jogát fenntartják. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható bankkártyával vagy MasterCard Mobile alkalmazással az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.