Mick Hucknall március 25-én Budapesten!

Mick Hucknall.

Kevesebb mint 2 hét, és a Simply Red együttes legendás énekesét, Mick Hucknall-t Budapesten köszönthetjük.

Első szólóturnéján a műsor gerincét az ősszel megjelent American Soul című albumának dalai adják, de természetesen nem hiányozhatnak a legnagyobb Simply Red slágerek és Mick Hucknall személyes kedvenc feldolgozásai sem.

 

Az estét, ahogy egész Kelet-Európában, így nálunk is a horvát Gibonni kezdi 8  óra körül, Mick Hucknall 9 óra magasságában lép színpadra 7 fős kísérőzenekarával és közel 2 órás koncertet ad.

A produkció, bár kisebb, színházi kialakítású koncertként fut mindenhol, de ehhez is mindent maguk szállítanak városról városra. A 12 fős saját stábnak 20 helyi technikus segédkezik az építésben, 2 kamion és 2 busz szállítja a felszerelést és a stáb nagy részét.

Mick Hucknall Bécsből érkezik Budapestre és rögtön a koncert után már utazik is tovább a másnapi lengyel fellépésre. Semmilyen extra kívánsága nincs a szervezők felé, az öltözőjét is kizárólag funkciójának megfelelően kell berendezni, egy kanapéval, tükörrel és egy ruhaállvánnyal.

A március 25-i budapesti koncertre jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.