Jerry Dave – Crazzzy Night

Jerry Dave - Trust Jourself album cover.

“Ha egyedül maradsz, rémes! :)”

Megjelent Jerry Dave legújabb munkája Crazzzy Night címmel.

Dömötör Balázs, művésznevén Jerry Dave, az ismert zenei producer hazánkban már irigylésre méltón sokat tett le az asztalra: arany-, és platinalemezein kívül több mint 200 albumon közreműködött, a legnépszerűbb videómegosztó portálon pedig a nevéhez köthető klipek nézettsége immár a tízmilliót is meghaladja.

 

Otthonosan mozog a modern tánczenében – több produkció befuttatása után jelenleg főként clubremixeket gyárt nemzetközi piacra.

Nemrég elkészítette első angol nyelvű albumát – mely a nemzetközi trendeket követi többnyire klub/elektro stílusban – némi dubsteppel fűszerezve.

Az album címe Trust Yourself.

“Utal arra, hogy igenis tehetsz a jövődért, igaz sokszor keményen meg kell dolgozni dolgokért, de ha elesel mindig állj fel, akkor sosem leszel vesztes, és ha hiszel magadban akkor eléred amit kitűztél. …és nagyon fontos, hogy legyen célod. Mondd ki, írd le, rajzold le.” – fejtette ki álláspontját Balázs.

Az album bemutatkozó kislmeze a “Crazzzy Night” című dal, melyből videoklip is készült.

A bemutatkozó dal vokálját Foki Veronika színművésznőnek köszönhetjük.

Az albumon 12 dal szerepel – többnyire saját szerzemények. További érdekessége a korongnak, hogy egy svéd valóságshow győztes – a magyar származású Mate Csuhaj – rappel két dalban.

Az egyik koprodukcióból úgynevezett partyvideo is készült – melynek címe One Night In Budapest.

Az album limitált kiadásban jelenik meg – a dalok hamarosa megvásárolhatók a világ bármely online zeneáruházában.

Contact:
www.jerrydave.com
info@jerrydave.com

Kapcsolódó cikkek: