Malibu Breeze – Havana Loca

Malibu Breeze - Havana Loca

Az elmúlt hetekben az internetes fórumokon és a Facebookon is megjelent a Malibu Breeze legújabb felvételének a teasere, amelyre nagyon sokan felkapták a fejüket, és pár lemezlovas, valamint a Music Fm rádió már pörgethette is a dalt, időközben megjelent Beatporton is.

Bonest és Ndee-t, azaz a Malibu Breeze srácokat nem nagyon kell bemutatni már, hiszen évek óta jobbnál jobb hivatalos remixekkel (Stereo Palma feat. Craig David – Our Love, Supertons – Nightclub Kings, Last Vegas – Sexy Girl, Inna – Hot – ez utóbbi az amerikai megjelenés hivatalos remixe volt), valamint saját dalokkal (“Gruv”, “Now That You’re Gone”) és mashupokkal bombázzák a rádiókat és a klubokat nagy sikerrel.

Az új Malibu Breeze-dal a “Havana Loca” 2013-as átirata, amely megelőlegezi a nyarat, és nem titkoltan a srácok egy következő szintre történő belépőnek szánják karrierjükben. A felvételhez a nemzetközi sikereket magáénak tudó Stereo Palma és a mostanában nagyon népszerű hazai fiatal producer, Jason Mill készített remixeket.

Hivatalos videoklip: