A Dal 2013 második középdöntő

A Dal 2013 zsűrije: Rakonczai Viktor, Valkó Csaba, Rúzsa Magdi, Rákay Philip, Csiszár Jenõ

2013. február 23-án lezajlott a Dal 2013 első középdöntője.

Február 24-én a megmérettetés folytatódik!

Erős mezőny alakult ki a második középdöntőre. 24-én, vasárnap este többek közt Radics Gigi, Pál Dénes és Agárdi Szilvi, Mohamed Fatima, Vastag Tamás és Janicsák Veca dalai versengenek egymással.

 

(Fotó: MTVA)

Az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a ma esti második középdöntőben is kilenc lesz látható-hallható.

A vasárnapi középdöntőben szereplő kilenc dal a következő: az első elődöntőt megnyerő Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettje, a Szíveddel láss, Baricz Gergőtől a Húz, ByeAlextől a Kedvesem, Janicsák Vecától az Új generáció, Mohamed Fatimától a Nem baj, Palcsó Tamástól az Ezt látnod kell, a harmadik elődöntőt az első helyen zárt Radics Gigitől az Úgy fáj, a Unitedtól a Tegnap még más voltál, valamint Vastag Tamástól a Holnaptól.

A február 23-i, első középdöntőben elhangzott kilenc dal közül a legtöbb, 45 ponttal Kállay-Saunders András dala, a My Baby (szerzők: Kállay-Saunders András, Burai Krisztián, Bodóczki Ernő, Leslie Tay, John Alexis és Pataki Tamás) jutott a döntőbe. A zsűritől 43 pontot kapott Rácz Gergő Csak állj mellém (Rácz Gergő és Geszti Péter) című dala, amely így ugyancsak elhangzik március 2-án a döntőben. A nézők sms-szavazatainak köszönhetően pedig Cserpes Laura Élj pont úgy (szerzők: Kolozsvári Tamás, Krajczár Péter, Tabár István) és Keresztes Ildikó Nem akarok többé játszani (Köteles Leander, Deutsch Gábor, Tisza Gergely) című dala szerepelhet még a március 2-i, szombati döntőben.

Megtekinthető videók és további hírek a Dal 2013 honlapján.