Náksi vs. Brunner – Night Baby

Magyarország első számú DJ-párosa, Náksi vs. Brunner 14 éve pörgetik együtt a legjobb lemezeket hazánk és Európa legmenőbb klubjaiban hétvégéről hétvégére. A DJ-, és producerduó a magyar zenei élet meghatározó személyiségei a ’90-es évektől kezdődően, s a mai napig kiemelkednek abszolút trendteremtő tevékenységükkel.

A Náksi vs. Brunner név mára sikeres márkanév, amelyhez számos arany- és platina státuszú mixlemezt – Club Sandwich, Sunshine, My Ibiza – szerzői albumot, tucatnyi remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít minden zenekedvelő és zeneértő.

Náksi vs. Brunner.Náksi Attila és Brunner Zsolt az egykori Budapest Parádé himnuszainak megalkotói. Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának hivatalos dalát hét éven keresztül ők készítették el, ezzel rendszerint garantálva, hogy az év egyik legnagyobb klubslágere mindig az ő nevükhöz fűződjön.

Stereo Palma néven 2007 óta számos top felvételük (Cada Vez, Dreaming, Andale, Miami Bitch, Lick It Our Love (Craig Daviddel közös felvétel)) jelent meg beturnézták a világot Miamitól Ibizán át Oroszországig és Ázsiáig. Együtt játszottak olyan nagy nevekkel mint Sebastian Ingrosso, David Guetta, Axwell, Nicola Fasano, Manian, Thomas Gold, Armand Pena, Blank & Jones, David Tort, Richard Gray, Tocadisco, Cosmic Gate, Da Hool, Tom Novy Sister Bliss, Tomcraft stb.

Náksi & Brunner név alatt minden év tavaszán jelentetnek meg egy felvételt idén a NIGHT BABY című club dal jelentkeznek.

A felvétel ötvözi a mai modern clubhangzást és a 90-es évek egy jellemző soundját amitől nagyon is hamar a klubok egyik kedvencévé válhat.

Náksi vs. Brunner.A zene Magyarországon a DanceMania Recordings égisze alatt jelenik meg. A német-, osztrák-, svájci piacon pedig a Planet Phunk gondozásában.

A hivatalos remixeket Hamvai PG és Max Taylor, hazánk egyik legtehetségesebb nemzetközileg is egyre elismertebb fiatal producere Roger Slato, valamint az Audio Jack jegyzi, de a srácok egy remixversenyt is hirdetnek méghozzá a www.atezened.hu oldalon! A verseny 2013.02.22-án, pénteken indult!

A zenét megvásárolhatod az iTunes-on:
https://itunes.apple.com/hu/album/id602994778
és a BeatPort-on is:
http://www.beatport.com/release/night-baby/1040821

Hamarosan itt a hivatalos videoklip is, de addig is hallgassátok, pörgessétek a Night Baby-t!