ZFG melegíti be a közönséget a Toto előtt!

Toto

Két hónap múlva Budapestre érkezik a világ egyik legelismertebb bandája, a Toto.A világ legjobb zenészei közé sorolt tagok már 40 éve az élvonalban vannak, és egyike azon kevés zenekaroknak, amelyek a változó tendenciákat és stílusokat be tudták építeni a munkásságukba, így élvezhetik a több generációs rajongótábor folyamatos támogatását.

Európai turnéjukon hasonlóan jó és egyre inkább elismert zenészekből álló vadonatúj csapat melegíti be a közönséget, a ZFG. A Los Angeles-i székhelyű ZFG zenekar Jules Galli (ének), Trev Lukather (gitár), Sam Porcaro (basszusgitár) és Josh Devine (dob) tagokból áll . Már közeli barátok voltak különböző projektek kapcsán, amikor úgy döntöttek, hogy egy új hozzáállást kipróbálva, csak a móka kedvéért lemennek egy stúdióba, hogy szabályok és határok nélküli zenét játszanak. A tagok közötti kémia tagadhatatlan volt, ezért úgy döntöttek, hogy saját projektjeiket egybegyúrják, és együtt folytatják.

A ZFG zenéje rendkívül színes, az alternatív, a pop, az R&B és más stílusok hibridje.A rajongók a hamarosan megjelenő EP-ből ízelítőként egy lírai videót, a Special című dalt kapták. A ZFG albuma várhatóan 2019 első felében jelenik meg, és a zenekar egy világkörüli turnéra indul, hogy mindenhol népszerűsítse egyedi zenéjét.

A magyar közönség tehát június 27-én találkozhat velük a Budapest Arénában, a Toto koncert előzenekaraként.Jegyek most még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.