1 héttel a Szigetes koncert után megérkezett P!nk új klipje!

Pink

Alaposan felpörögtek az események a szőke énekesnő körül: augusztus 9-én teltházas bulit adott a Szigeten, másnap kihozta a vadonatúj dalát, rá egy hétre pedig a What About Us klipjét is bemutatta. Sőt, még az új albuma címét és megjelenési idejét is bejelentette!

A What About Us videója hangulatában és koreográfiájában több hasonlóságot is mutat a sztár korábbi, Try című klipjével – ám ezzel együtt sem a múltba tekint P!nk. Miért is tenné, hiszen ősszel új albummal lepi meg a rajongóit: a Beautiful Trauma október 13-án jelenik meg. A lehengerlő előadásairól – amit a Szigeten is megtapasztalhattunk! – híres énekesnő utoljára 2012-ben jelentkezett lemezzel (The Truth About Love), azóta csak egy dallal adott életjelet (Just Like Fire), valamint a norvég Stargate duó szerzeményében (Waterfall) hallatta a hangját, mégpedig Sia oldalán

2000 óta P!nk hat albumot jelentetett meg, és megközelítőleg 42 milliónyi eladott lemezzel büszkélkedhet, három Grammy, három Billboard Music Awards, hat MTV Video Music Awards és két MTV Video Music Awards díj tulajdonosa, a Billboard pedig 2013-ban a Woman of the Year címmel tüntette ki.