GUEZ WHOZ BAK? – TOMM¥ €A$H visszatér a Dürer Kertbe?

TOMM¥ €A$H

TOMM¥ €A$H észt rapper őrületes koncertje után Európa-hódító turnéja állomásaként visszatér Budapestre, úgyhogy húzd fel legszebb Adidas melegítődet és indulhat a buli március 25-én a Dürer Kertben.

Tommy Cash észt rapper az a fickó, aki gond nélkül a feje mögé hajtja lábait vagy lovagol be a McDrive-ba és senki sem gondolja már a szomszédságban, hogy ez furcsa. Persze nem volt mindig így, kicsi Tommy egy korántsem kedves és rózsaszín orosz lakótelepen nőtt fel, de éppen ez a baltik „gettó” fordította a művészetek felé és lett inspirációja. Kezdetben a tánc és a festészet, majd a divat érdekelte, most rapsztárként hódítja meg a kontinenst.

A Eurosonicon és számos fesztivál és klubkoncerten söpört már végig erőteljes produkciójával, három csíkos Adidas melegítőjével és sajátos humorú szövegeivel. 2014-ben jelent meg EUROZ DOLLARZ YENIZ című albuma, tavaly pedig WINALOTO című dalával és annak klipjével hívta fel magára a figyelmet. A meglehetősen extrém és érdekes klip ötlete Tommy fejéből pattant ki, amiért idén meg is kapta a legjobb klipnek járó elismerést az Estonian Music Awards-on.