A WellHello a mozivásznakról köszön vissza ránk: érkezik a #Sohavégetnemérős film és dal

WellHello

2016 határozottan a WellHello éve: két teltházas Parkos koncert, egy országos turné és két sikerdal után a sztárduó egy egészestés nagyjátékfilmet ihletett, amely december 1-én kerül a mozikba. A filmhez egy #Sohavégetnemérős dal is készült, amely a napokban debütált.

A #Sohavégetnemérős a WellHello slágerek által inspirált és a mai fiatalság hétköznapjait feldolgozó nagyjátékfilm. A film hat jelenetből áll össze, amelyek a huszonéves generáció számára ismerős és megmosolyogtató helyzetet jelenítenek meg, és amelyeket egy-egy WellHello sláger köt össze. Megszólal például az „Apuveddmeg”, a „Rakpart” és a „Késő már”, illetve egy vadonatúj, #Sohavégetnemérős főcímdal  is itt debütál.

A #Sohavégetnemérős producere a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője az elsőfilmes Tiszeker Dániel, főszereplői pedig a legtehetségesebb pályakezdő színészek. A trailer 2016. október 25-én jelent meg, maga a film november közepén / december elején kerül a mozivásznakra. Az alkotók egy speciális forgalmazási modellel juttatják el az ország minél több pontjára: a mozikkal nem rendelkező kisvárosokba a Mozgó Mozi repíti el, a nagyvárosokban pedig a Cinema City teszi elérhetővé az alkotást.  

A #Sohavégetnemérőshöz egy azonos nevű betétdal és videoklip is készült, amelyet a film történetei ihlettek: a számban többször visszatérő bilincs hasonlat például az első jelenetben játszik kulcsszerepet, a mellettünk elrobogó idő és a remények / csalódások pedig mind-mind helyet kapnak és értelmet nyernek a moziban.

A dal és a film a WellHello legújabb dobása, amelyeknek köszönhetően bepillantást nyerhetünk az együttes életébe, illetve azokba az sorsokba, amelyekre a számok hatással voltak / lehettek. A végeredmény egy Sohavégetnemérős szórakozás!

A #Sohavégetnemérős dal hazai forgalmazója a Magneoton.