Már csak 22 nap, és Bryan Adams az Arénában lép fel!

Bryan Adams.

Bryan Adams pályafutása több mint lenyűgöző. 100 millió eladott lemez, 13 stúdióalbum, 2 filmzene, 4 koncertlemez, 5 válogatás és 69 kislemez az elmúlt 36 év eredménye.

21 éves volt, amikor megjelent az első albuma, de már 15 évesen klubokban lépett fel, tehát 42 éve van színpadon, pedig még nincs 60 éves!

Harmadik albuma, az 1983-ban megjelent Cuts Like A Knife volt az első, amely Top10 helyezést tudott elérni nemzetközi slágerlistán, azóta minden egyes új lemezével sikerült megismételnie ezt az eredményt.

Első slágerlistavezető kislemeze az 1984-es Run To You volt, amit a mai napig 15 újabb listavezető dal követett, olyanok mint az (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We Started, Please Forgive Me, All For Love, Back To You, Let’s Make A Night To Remember vagy a Barbra Streisanddal közös szám, a Finally Found Someone.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb slágerének tartott Summer Of ’69 nem tudta vezetni a slágerlistákat megjelenésekor,  de olyan dalokkal szemben maradt alul minden országban, mint a Dire Straits Money For Nothing, Phil Collins Sussudio, Tears For Fears Shout, Tine Turner We Don’t Need Another Hero, A-HA Take On Me és a Duran Duran James Bond betétdala, A View To A Kill.

1993-ban kiadott , So Far So Good című válogatása minden nemzetközileg jegyzett slágerlistán első volt, ezt az eredményt azóta sem tudta élő művész megismételni.

Ha szeretnéd Bryan Adams több tucatnyi slágerét élőben is meghallgatni, vagy akár együtt énekelni vele, akkor nem kell mást tenned, mint elmenni október 9-én a BudapestArénába, ahol a kanadai sztár legújabb showjával lép majd színpadra.

Jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.