A Clean Bandittal pörög tovább a Class Nyár 2016

Vadonatúj, Tears című slágerével tért vissza az elektronikus popzenei szférába a Clean Bandit, akik 2014-ben Rather Be című felvételükkel robbantak be a köztudatba. Nevükhöz több mint 12 millió eladott kislemez és több mint másfél millió eladott album kötődik, a világhírű brit csapat hamarosan hazánkban is megmutatja, milyen a hamisítatlan Clean Bandit stílus. Július 22-én a Debrecenben lépnek fel, ahová a Class Nyár szerencsés nyertesei ingyen is eljuthatnak.

 

A Class Nyár 2016 hétről-hétre a legnépszerűbb és leginkább várt világsztárok fellépéseihez viszi közelebb a Class FM hűséges hallgatóit, akik Rihanna, Wiz Khalifa, Axwell és Ingrosso, a Kensington valamint a Madcon után ezúttal a brit szupercsapat, a Clean Bandit debreceni, Campus Fesztiválos bulijára nyerhetnek páros belépőket. Az ajándék jegyekért nem kell mást tenni, mint hallgatni 10 és 18 óra között hazánk piacvezető rádióját, és óránként játékra jelentkezni Vágó Pirosnál vagy Garami Gábornál.

 

„Régóta figyelem a Class Nyár eseményeit, és bevallom, mindig irigykedtem kicsit Abaházi Csabira és Pirosra, hogy milyen szuper koncertekre juttathatják el a hallgatókat. Remek érzés, hogy végre én is részese lehetek ennek a fantasztikus játéknak, és alig várom, hogy fogadjam az első telefonáló hívását. Annak pedig külön örülök, hogy ezen a héten Clean Bandit jegyekért játszhatunk, mert nagyon szeretem, ahogy a vonós hangszereket összehozzák az elektronikus hangzással. 2014-ben a hegedűs, csellós Rather Be-ben ráadásul egyszerre két kiváló, számomra új előadót ismertem meg, egyrészt a csapatot, másrészt a közreműködő Jess Glynne-t, akinek kivételes hangja van” – árulta el Garami Gábor.

 

Az elmúlt néhány év valódi áttörésnek számított a 2009-ben alakult Clean Bandit életében. A világon mindenhol a lejátszási listák élére kerültek sajátos klasszikus vonós, house, elektronikus, dance és pop fúziójukkal.  Egyedi stílusuknak köszönhetően gyorsan haladtak a siker felé vezető úton, máig több mint 12 millió kislemezt és több mint másfél millió albumot adtak el világszerte. Grammy-díjat nyertek, kétszer jelölték őket BRIT és Billboard Music Awards-ra, valamint egyszer a BBC Music Award-ra. Közreműködtek a Band Aid 30 kislemezen, felléptek a BBC Philharmonic Orchestra-val, teltházas koncertet adtak a londoni Alexandra Palace-ban és számos egyéb sikert is magukénak tudhatnak.

 

A Class Nyár 2016 programsorozat keretében idén olyan világsztárokat hoz közelebb a hallgatókhoz a Class FM, mint a szuperszexi Rihanna, a sztár DJ Robin Schulz, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a rock fenegyereke Bryan Adams és a legendás Red Hot Chili Peppers.

 

Class Nyár 2016 – Világsztárok nyara a Class FM-en!