Az életben bármit el lehet érni, csak akarni kell – Giovanni interjú

Bemutatkozik rovatunk e-heti arca, az Olasz származású Giovanni polgári nevén Vitello Giovanni 1994. árpilis 7-én született Ipolyságon Szlovákiában., akinek a feldolgozásait az Ország elismert lemezlovasai mellett a Music fm. Rádió is játssza.

Üdvözöllek!

– Így a 2016-os év elején, hogyan érzed magad? Miként gondolsz vissza a 2015-ös esztendőre?

Sziasztok! Elsősorban örülök a lehetőségnek,hogy mesélhetek egy kicsit önmagamról nektek. Köszönöm jól vagyok ,tele vagyok energiával és elszántsággal. 2015-re pedig pozitívan tekintek vissza zeneileg ismét előrébb léptem. Kisebb álmaim valóra váltak ismét, mondhatnám így is.

 

– Véleményed szerint, merre tartunk zenei pályán?

Most megfogtál. Jó kérdés … Még mindig Magyarország fejlettebb zeneileg mint Szlovákia. Minden évben érkezik valami új valami mást trend. Olyan ez mint az időjárás kiszámítatlan! De merem remélni az idei év fejlődést hoz majd.

 

– Hogyan alakul az eddigi pályafutásod, mi az amire a legbüszkébb vagy?

Évről évre fejlődöm. Változtak az opciók és a lehetőségek egyretöbb lehetőség kínálkozik. Rengeteg időt szentelek a zenének és még mindig van hova fejlődnöm. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy rádiókban a saját alkotásaimat hallom vissza, mert én sose akartam a legjobb lenni hanem a legjobbaktól elismerést nyerni…

 

– Beszéljünk a zenéidről. Neked melyik a kedvenced? Melyik lett a legsikeresebb? Melyiket volt a legnehezebb elkészíteni?

Rengeteg remix és saját dal is készült az elmúlt években. Amikre rendre pozitív visszajelzéseket kapok. Nekem a kedvencem az új saját dalom, a Give me. Egy igazán kellemes kis dal lett. Az Ultra Star Recordsnál jelent meg. Remélem sokan fogják kedvelni. A legsikeresebb zeném az egy Robin Schulz remix volt. Természetesen a Sun Goes Down. Mai napig rengeteg DJ játssza mai napig rengetegen kérik a bulikban. A kis angyalka Jasmine Thompsone-nal nem lehet betelni! Imádjuk J)) A legnehezebb egyértelműen még mindig a saját dalok, azok okoznak  fejtörést, hogy maradandót  sikerüljön alkotni!

– Kik voltak azok a személyek, akik felkaroltak, támogatnak téged és akiknek sokat köszönhetsz?

Akinek a legtöbbet köszönhetek az Uj Viktor vagy ahogy mindenki ismeri Newik. Az urat tömény 4 éve ismerem szinte bármilyen témáról eltudtunk már beszélgetni és motivál engem amit elért az életben. De van rengeteg fiatal DJ/Producer akikkel együtt dolgozunk, hogy szebb világot élhessünk meg és, hogy egyszer elérjük a célunkat! J De, ha ki kellene emelnem két nevet akkor Fekete Dávid és Fekete Gábor nevét emelném ki Black.D. és Kylrad az elmúlt években rengeteg közös munkáságunk volt. Idén érkezik hármunk első közös dala ennyit elárulhatok J)) De családomról sem feledkezhetek meg, akik mindenben támogatnak, erőt nyújtanak és ösztönöznek a kitartás mellett.

– Vannak példaképeid? Ha igen, kik azok?

Akinek a zenei irányzata most tetszik így fogalmaznék az Oliver Heldens. Valami újjal rukkolt elő, ami még nem volt eddig! Maradandót alkotott ami rengeteg fiatalnak meg is tetszet. Szóval Heldens az aki most közel áll hozzám. A másik nagy példaképpen az pedig a Stadiumx.  A srácok olyat értek el ami rengeteg fiatalnak reményt adhat, hogy az életben bármit el lehet érni csak akarni kell.

– Végül, de nem utolsó sorban mik a jövőbeli terveid?

Továbbra is fognak érkezni zenék amik remélhetőleg meghozzák idővel a siker gyümölcsét. Minden évben vannak kitűzött céljaim amiket sorban sikerült eddig teljesítenem remélem az idei év sem lesz majd másképpen! Egy biztos az elszántságom még mindig töretlen hamarosan jelenkezem egy újdonsággal tessék majd figyelni J))