Világsztárok és a legnagyobb slágerek 2015-ben a Class FM-en

Az év legjobb dalát keresi a piacvezető rádió

 

 

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Hazánk legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért, a legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amelyet december 31-én hoznak nyilvánosságra.

 

2015-ben is a legnagyobb slágerek szóltak a Class FM-en, amelyek közül a hallgatók választhatják ki az Év dalát. A rádió által összeállított exkluzív százas listára december 31-ig voksolhatnak a hallgatók a Class FM honlapján, hogy Szilveszterkor Kovács Áron tolmácsolásában kiderüljön, melyik volt az esztendő legnagyobb slágere. A rádiós ugyanis az év utolsó napján nyolc órás maratoni Class40-nel várja a hallgatókat, felidézve 2015 legnagyobb zenei pillanatait, például amikor a világ egyik legismertebb zenekara, a OneRepublic Magyarországra látogatott és egy szerencsés pár a Class FM-nek köszönhetően a színfalak mögött is találkozhatott a csapattal. Az együttes Kiss Orsinak exkluzív interjút is adott, amelyben kiderült, hogy többek között a Beatles és a U2 inspirálja őket. Vajon benne lesz a végső toplistában a zenekar valamelyik slágere?

 

Emlékezetes marad 2015-ből, amikor a hallgatók és Vágó Piros nagy örömére nagy sikerű élő minikoncertet adott a piacvezető rádió stúdiójában a világhírű Kensington, akik olyan jól érezték magukat, hogy a Budapesten forgatott kisfilmjük jeleneteit nyári slágerük videójába is bevágták. Így kerülhetett a sárga villamosok és a legnagyobb európai fesztiválok mellett a Class stúdiója is a holland csapat Done With It című klipjébe.

 

A rádió emellett közel 700 hallgatónak tette örökre emlékezetessé az évet: a négy hónapon át tartó nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül olyan világsztárokat hoztak közelebb a szerencsésekhez, mint Robbie Williams, Avicii, David Guetta, John Newman, Ellie Goulding, Emeli Sandé és a The Script, akiknek slágereire szintén szavazhatnak a classfm.hu-n.

 

A felejthetetlen pillanatok közé tartozik a Class Nyár 2015 teltházas, nyitó budapesti nagykoncertje, amelyet megelőzően Fluor Tomi gipszben érkezett a Class FM stúdiójába, és Diaz kíséretében a Wellhello sikeréről beszélgetett a Morning Show műsorvezetőivel. A népszerű csapat több hatalmas slágert is készített idén, így ők is eséllyel pályáznak az Év dala kitüntetésre.

 

Class100 2015 – Szavazz a kedvenc dalodra, és alakítsd Te Magyarország mértékadó slágerlistájának 2015-ös exkluzív 100-as összeállítását! Az Év Dala eredményhirdetés december 31-én a Class FM-en!