Egy kisgyermekes család életét változtatta meg a Morning Show

Budapesten zárult a Class FM reggeli műsorának nagyszabású országjáró roadshow-ja

 

Ismét megajándékozta hallgatóit hazánk elsőszámú rádiójának piacvezető reggeli műsora. A Morning Show őszi roadshow-ja nagyszabású nyereményjátékkal érkezett öt nagyvárosba, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani pedig ezúttal egy kétgyermekes család életét változtatta meg gyökeresen a nyereményautóval, amelyhez a nyertes kulcsot egy hatéves kisfiú választotta ki.

 

Beelőzte a Mikulást a Class FM és fantasztikus ajándékokkal halmozta el leghűségesebb hallgatóit. A Morning Show Őszi Családi Roadshow keretében látogatott el öt nagyvárosba, és Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani ezúttal sem érkezett üres kézzel. Debrecenben, Pécsett, Esztergomban, Győrben és Budapesten a hallgatók nem csak találkozhattak az ország legnépszerűbb műsorvezetőivel, de értékes nyereményekért is játszhattak. Öt nap alatt öt városban öt nyertest sorsoltak ki, akik részt vehettek Budapesten a pénteki végső nagy játékon és esélyt szereztek arra, hogy megnyerjék a Suzuki Vitara 1.6 GL+ gépkocsit. Arra azonban senki nem számított, hogy végül egy hatéves kisfiú választja ki a nyerő kulcsot.

 

„A véletlennek köszönhető ez a győzelem, mert valójában nem a nyeremények miatt érkeztünk. A kisfiam nagyon szereti Sebestyén Balázst és úgy gondoltunk, meglepjük azzal, hogy személyesen is találkozhat vele, arra azonban álmunkban sem számítottunk, hogy egy autóval leszünk gazdagabbak. Még most is hihetetlen, ami történt, hiszen nem minden nap nyer az ember egy autót” – árulta el a pécsi Fülöp László, akinek nyolc hónapos gyermeke és felesége is a helyszínen szurkolt a győzelemért. Vadon Jani szerint nem is kerülhetett volna jobb helyre a nyeremény.

 

„Szívünk szerint minden játékosnak adnánk egy autót, de külön öröm, amikor egy ilyen szimpatikus családhoz kerül a fődíj. Valószínűleg az égiek is azt akarták, hogy ők nyerjenek, hiszen a hatéves kisfiú volt a szerencse kulcsa: ő mondta a nyerő hatos számot. Lászlóéknak van egy nyolc hónapos gyermekük is, így óriási segítséget jelent nekik az autó, ami egyébként meglepően nagy – még hozzám képest is” – mesélte mosolyogva Jani, aki mindig szívesen indul el műsorvezető társaival a Morning Show országos kitelepüléseire.

 

Ismerve a fiúkat nem kell sokáig várni a következő nagy dobásra, hiszen Sebestyén Balázsék máris azon törik a fejüket, hogy milyen Mikulás napi kedvességgel lephetnék meg több milliós rajongótáborukat.