Jön a 7 Vezérheti slágerlista a Sláger TV-n

Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondó frontembere lesz az új műsor házigazdája

 

Igazi hiánypótló műsor indul október 24-ével a Sláger TV-n: a 7 Vezér a vezető magyar zenei slágerlisták alapján készül. Az új adás heti rendszerességgel jelentkezik majd egy órában a legfrissebb hazai slágerlistákkal és újdonságokkal Czutor Zoltán, a hazai zenei élet egyik meghatározó személyiségének vezetésével.

 

„A 7 Vezér című műsor a legfrissebb magyar zenékkel, hazai alkotókkal és újdonságokkal várja a Sláger TV nézőit október 24-étől heti rendszerességgel. Az adás a Mahasz, Artisjus, a Zene + Szöveg, valamint az online zeneletöltéseket összesítő listák alapján készül – a 7 vezető dal mellett bátor és figyelemre méltó újdonságokat is bemutat majd” – mondta el az új műsorról Fái András, a Sláger TV producere.

 

Mindig a zenei alkotói és előadói tevékenység volt életem fő csapásiránya. Már kiskamasz korom óta játszom zenekarokban, a Nyers-ben, később pedig a Belmondoban. Dalokat is írok, így egy idő után komolyan elkezdett érdekelni a hazai szerzők érdekvédelme is. 2012-ig voltam a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete elnöke, azóta pedig elnökségi tag vagyok; a mindenkori médiatörvény és szerzői jogi törvény hazai szerzőkre nézve kedvező módosításaiért dolgozom. Jelenleg az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület vezetőségének is tagja vagyok” – mondta el Czutor Zoltán, a leendő műsorvezető, aki már lelkesen várja az új kihívást.

Czutor Zoltán a zenei pályán túl egyéb területeken is szerzett képesítést és gyakorlatot: tanári végzettsége például nagyon hasznosnak bizonyul, amikor előadásokat tart különféle egyetemeken, főiskolákon, rendezvényeken az alkotó társadalom jogai és lehetőségei témában. A magyaremberek zenei érzékenysége és tehetsége különösen figyelemre méltó. Ehhez képest lesújtóan kevesen foglalkozunk ezzel a talentumunkkal az oktatásban és a médiában is. Nagy szükség van arra, hogy erről a fontos, de a közönség és a szakma előtt is méltatlanul homályban tartott területről érthető felvilágosítást adjunk minél szélesebb körben” – mondta el a szakember, aki már korábban is dolgozott a médiában, több alkalommal volt már vendég műsorvezető, televíziós- és rádiós szerkesztő is.

A 7 Vezér első adása október 24-én, szombaton 14.00 órától a Sláger TV műsorán!

Ismétlés hétfőnként 16.00-tól.