A szeretet él

A szeretet él - CD borító - CD cover.

Nyugodt álmai lehetnek mostantól azoknak, akiknek eddig fejtörést okozott a karácsonyi ajándékok felkutatása.

A Magneoton egy egész lemezre való előadót gyűjtött össze, hogy segítségükkel igazán meghitté varázsolja az ünnepi pillanatokat. A 19 dalt tartalmazó, “A szeretet él” elnevezésű albumon a magyar popszakma színe java tiszteletét teszi, köztük olyan csillagokkal, mint a líraibb irányvonalat képviselő Rúzsa Magdolna, Zséda és Völgyesi Gabi, vagy a játékosabb szerzeményeiről ismert Animal Cannibals. És ez még csak a kezdet, ugyanis Falusi Mariann és Varga Viktor, Vastag Csaba, Kállay-Saunders András és Radics Gigi éppúgy helyet kapott a korongon, mint az Egy Másik Zenekar, a Mrs. Columbo, Nagy Adri vagy a névadó dalt megálmodó Plastikhead.

Az egyedülálló ünnepi lemez tökéletes választás, hiszen míg egy pulóver elnyűvődik, egy bonbon pedig elfogy, addig a zene örök és elhasználhatatlan, és minden alkalommal képes megteremteni az áhított hangulatot. Igaz, a CD hidegben nem túl praktikus viselet, és elfogyasztva sem a legtáplálóbb eledel, az viszont kétségtelen, hogy varázslatos dalainak hála a lelket egyaránt melegíti és jóllakatja.

Mi más lehetne jobb biztosítéka a bensőséges perceknek, mint a szeretet égisze alatt egyesülő sztárok gyülekezete és változatos dalaik sora, melyek közül néhány exkluzív darab most először kerül a nyilvánosság elé.

A gondosan válogatott “A szeretet él” igazi karácsonyi gyöngyszem, ami egyetlen karácsonyrajongó polcáról sem hiányozhat. Az ünnepi hangulat sok zenekedvelőnél már most adott, hisz a lemez a megjelenés hetében a MAHASZ Válogatáslemez-listájának 3. helyén nyitott.

Tracklista:

1. Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Tolvai Renáta, Patai Anna – Karácsonykor
2. Zséda – Karácsony
3. Radics Gigi – Legyen az ünnep végtelen
4. Plastikhead – A szeretet él
5. Falusi Mariann és Varga Viktor – Tárd ki szíved
6. Szekeres Adrien – Szívből adni
7. Dobrády Ákos – Az ünnep úgy szép
8. Völgyesi Gabi – Ünnep
9. Vastag Csaba – A nap, amikor születtél
10. Rúzsa Magdolna – Tárd ki a szíved
11. Mrs. Columbo – A negyedik gyertya
12. Noémi Virág – Legyen ünnep
13. Egy Másik Zenekar – Valakinek (feat. Roy)
14. Adri & BNF – Legyen egy ünnep
15. Megasztárok – Ha elmúlik karácsony
16. Balássy Betty & Varga Feri – Itt a december
17. Monyo Project – Kell egy szó
18. Bencsik Tamara – Itt a karácsony
19. Animal Cannibals – Csak karácsony