Celine Dion – Loved Me Back To Life

Celine Dion - Loved Me Back To Life CD borító.

A COLUMBIA RECORDS BEJELENTI A NEMZETKÖZI IKON,

CÉLINE DION VADONATÚJ STÚDIÓALBUMÁNAK MEGJELENÉSÉT:

CÉLINE DION “LOVED ME BACK TO LIFE” ALBUMA

NOVEMBER 4-ÉN JELENIK MEG

 

A Columbia Records nagy izgalommal jelenti be a “Loved Me Back To Life” című, várva-várt új albumot a többszörös-platinalemezes és ötszörös Grammy-díj győztes zenei legendától, Céline Diontól. A “Loved Me Back To Life”, mely Dion első angol nyelvű albuma 6 év után, 2013. november 4-én jelenik meg a Columbia Records / Sony Music gondozásában (a dallistát lásd alább). Az album standard és 2 bónusz dallal kiegészített deluxe változatban is megjelenik, mely utóbbi Magyarországon kizárólag a Bookline webáruházában lesz elérhető december 31-ig.

Az album pulzáló, ütős ritmusokkal kísért első kislemezdala, melynek címe szintén “Loved Me Back To Life”, mától elérhető a digitális zeneszolgáltatóknál, az album pedig már előrendelhető az iTunes-on (http://bit.ly/1dD6ihh) és napokon belül a Bookline.hu-n is előjegyezhető lesz. Dion az amerikai TV-kben először a Jimmy Kimmel Live műsorában fogja bemutatni a dalt élőben most pénteken, szeptember 6-án, majd jövő kedden, szeptember 10-én az Ellen DeGeneres Showban.

Hallgasd meg a “Loved Me Back To Life” című dalt:

A „Loved Me Back To Life” lehetőséget biztosított Dionnak, hogy olyan rendkívüli producerek és dalszerzők csapatával dolgozzon együtt, mint Ne-Yo, Diane Warren, Tricky Stewart, Stevie Wonder, Eg White (Adele producere), Daniel Merriweather, Babyface, Audra Mae Butts, a Play Production, Eman, Janis Ian, Danny Mercer, Andrew Goldstein, Shaffer Smith, Jessi Alexander, Tommy Lee James, Corporal, Sauce, Kyle Townsend, Dana Parish, Andrew Hollander, Aaron Pearce, Kuk Harrell és Walter Afanasieff. Az album első kislemez- és egyben címadó dalát Sham & Motesart, valamint Sia írta. Ezen felül Ne-Yo és Stevie Wonder hihetetlen tehetségüket Dion duett partnereként is megosztják velünk.

2007 decemberében Dion egy egyedülálló koncert sorozatot fejezett be Las Vegasban: öt éven át teltház előtt lépett fel a Caesars Palace hotel The Colosseum nevű színházában, mely 100 millió dollárból épült exkluzívan az ő fellépéseinek. Ez a történelmi, eredeti show, „A New Day…” címmel,  a zenetörténelem egyik legnagyobb bevételét produkáló koncertsorozata volt több mint 3 millió eladott koncertjeggyel, melynek köszönhetően Dion volt 2000 és 2010 között a legnagyobb bevételt elért turnézó előadó a világon. 2011-ben Céline visszatért a The Colosseum színpadára egy vadonatúj, a kritikusok által is elismert show-val, melynek címe egyszerűen csak „Céline”, mely szintén telt házzal fut bemutató estje óta. Ez a látványos show, mely még évekig látható lesz, Dion legnagyobb slágereit vonultatja fel, néhány meglepő feldolgozást és mostantól néhány dalt a “Loved Me Back To Life”-ról is, beleértve a címadó dalt.

Több mint 220 millió eladott albummal világszerte, Céline Dion az egyik legelismertebb és legsikeresebb, széles körben leginkább tisztelt előadója a popzene történetének. Számos amerikai és nemzetközi arany, platina és többszörös-platina lemezei mellett Céline Dion két albuma is – a Falling Into You és a Let’s Talk About Love – elérte a RIAA Gyémánt album státuszát, miután több mint 10-10 millió példányban keltek el csak az Egyesült Államokban (és több mint 30-30 millió példányban világszerte). Öt alkalommal nyert Grammy-díjat: az Év Felvétele és a Legjobb Női Popénekesi Előadás díját nyerte a “My Heart Will Go On”-nal 1998-ban, “Az Év Albuma” és “A Legjobb Pop Album” díját nyerte a “Falling Into You”-val 1996-ban, valamint “A Legjobb Popénekesi Előadás egy Duó vagy Együttes által” díját a “Beauty And The Beast” című dallal 1992-ben. Mind a “My Heart Will Go On” mind a “Beauty And The Beast” elnyerte A Legjobb Betétdalnak járó Oscar-díjat is megjelenésük évében.

 

Loved Me Back To Life tracklista:

1. Loved Me Back To Life

2. Somebody Loves Somebody

3. Incredible (duet with Ne-Yo)

4. Water And A Flame

5. Breakaway

6. Save Your Soul

7. Didn’t Know Love

8. Thank You

9. Overjoyed (duet with Stevie Wonder)

10. Thankful

11. At Seventeen

12. Always Be Your Girl

13. Unfinished Songs

14. How Do You Keep The Music Playing (Deluxe bonus track)

15. Lullaby (Goodnight My Angel) (Deluxe bonus track)

 

www.celinedion.com

www.facebook.com/celinedion

www.twitter.com/celinedion